Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Tudtok mondani furcsa dolgokat...

Tudtok mondani furcsa dolgokat, amikre rá tudja venni az embert az ösztön?

Figyelt kérdés

Nekem van szexuális ösztönre egy példám. Ültem egyetem könyvtárában egymással szembe fordított kétszemélyes íróasztalnál, velem szemben egy szép lány ült. Majd megérkezett egy nálam jobb kinézetű srác, aki mellém ült le. Fél percre rá a lány velünk szemben átült a kétszemélyes íróasztal másik oldalára, ami addig üres volt, hogy így az újonnan érkező sráccal üljön szemben, és ne velem. Az egyéb apróbb részletekre nem emlékszem, de az összbenyomás egyértelmű volt, hogy miért ült át, ráadásul a srác nagyon normális volt, ő rajta látszott, hogy ez feszélyezi, végül ő ment el, legelsőnek kb. 20 perc múlva. Ekkor a lány visszaült velem szembe. Majd 15 perc múlva elment. Amikor a srác elment, akkor is kicsit sajnálkozva, de nem bántóan vagy fölényesen, hanem csak sajnálkozva köszönt el tőlem. Én ezt egyértelműen az ösztönöknek tudom be, hogy nem bírt ellenállni a jól kinéző srácnak, de tényleg fiú szemmel is láttam rajta, hogy átlagon felüli kinézete van. Szóval az ösztön mozgatta a lányt a kétszemélyes íróasztal két ülőhelye között. Vissza gondolom azért ülhetett, mert ő is rájött, hogy habár ösztönösen jól tette, hogy átült, de engem akár meg is bánthatott vele, ezért immár tudatosan javítani próbált és visszaült elém, ami azt jelzi, hogy az ösztöne és a tudata elég élesen külön működött, és ő maga is jelzés értékűnek ítélte meg utólag, hogy átülni a másik oldalra azt jelenti, hogy a másik fél jobban tetszik neki.

Van hasonló történetetek, amikor az ösztönös viselkedés furcsa dolgokra veszi rá az embereket?

2015. júl. 27. 09:06
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
De az is igaz, hogy lehet, hogy a kedves fiú nem vette észre, hogy ide-oda ültem, így inkább ne írjatok példákat hasonló esetről, mert nem is tudhatjuk, hogy észrevette-e.
2015. júl. 28. 17:42
 12/12 anonim ***** válasza:
100%
És tényleg sith vagy, még ha nem is pont Vader.
2015. júl. 28. 22:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!