2Face! kérdése:
Szerintetek 2Face beleteszi a kérdésem a videójába? :3
Figyelt kérdés
Imádlak 2face!2015. júl. 24. 17:34
11/19 Gigi nem Radics :D válasza:
Remélem benne lesz. :) és ha elolvasod 2Face akkor megkérdezem, hogy ha meg lesz a 100,000 feliratkozó akkor csinálsz belőle egy videót? (jó valószínű, hogy lesz de azért megkérdezem :D)
12/19 Erdélyi Erika válasza:
hogy válaszoljak az előző kommentelőknek azért van tele 2Face-el a Gyakori kérdések mert kiírta facebookra hogy lesz ilyen videoja ahol ezeket megnézi. És aki nem ismeri ne ítélkezzen mert rendes gyerek :)
13/19 A kérdező kommentje:
Értem én mindenki reakcióját de ha nem szereted minek kommentelsz vagy egyáltalán miértkeresel rá hogy: 2FACE?
Vannak eszes emberek ne is haragudjon akki magára vette ! xD
2015. júl. 26. 09:06
14/19 anonim válasza:
Szerintem benne lesz:"D Énis imádom:33
15/19 anonim válasza:
13. szóval akinek valami nem tetszik akkor oda nem is kommentelhet?molyen fogyatékos logikád van?
16/19 Erdélyi Erika válasza:
Te pedig "molyen" helyesen írsz... :D
17/19 anonim válasza:
16. Gondolom te vagy a humán faj tökéletes egyede aki életében nem írt félre még semmilyen betűt és életébe nem hibázott még,szeretem a nyelvtannácikat akik az általános iskolás helyesírási tudásukat villogtatják mindenkinek akik félreírnak 1-2 szót :)
18/19 anonim válasza:
Mindenki lenyugodhat... Benne volt a videóba és az enyém is :D :D ♥
19/19 Erdélyi Erika válasza:
kedves 17.-ik válaszoló, nem szóltam volna hogy félreírtad csak felhúztál azzal hogy olyan embert fikázol akit nem is ismersz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!