Ti ereztetek mar ugy, hogy nincs ertelmetek? Feleslegesek vagytok es csak minden cel nelkul eltek?
soha,inkább pont fordítva volt.
elképesztően gőgös és nagyképűből lettem viszonylag kevésbé önimádó.
vagy legalábbis megtanultam kevésbé nyilvánvalóvá tenni azt hogy felsőbbrendűnek és fontosabbnak érzem magam másoknál.
és találok olyan helyzeteket-pl edzés-ahol tettekkel tudom ezt bebizonyítani önmagamnak és másoknak,hogy ez bizony nem tévhit hanem tény.
Elég gyakran, mivel az életnek nincs 'kézzel fogható' értelme... a mai világban annyi mindent kapunk készen, mégis elfelejtettek szólni, hogy a saját életünkhöz értelmet nekünk kell taláni.
Van pár sablon amit követni szokás (család, pénz, nagy ház, siker) de ha azok valójában nem fedik le a valódi vágyaidat (amiket a sablon követése miatt nem tisztáztál magadban) akkor a célok elérése után csalódott leszel....a legjobb amit tanácsolhatok, hogy kerülj tisztába önmagaddal, aztán keress egy célt aminek érzésed szerint értelme van :)
Jah, és ne törődj a többi véleményével, a TE élet-értelem keresésed rád tartozik
senkinek nincs semmi értelme ha ez megnyugtat :) túllépni az embert,lélekben talán ez fontos,senkinek nincs értelme
semminek és senkinek,az életnek sem de ha van is az előre haladás az,valami többé lenni,mert többé akarsz lenni önmagad által,ez látásmód,vagy születni kell rá
lehet nincs is szabad akarat,de ha nincs akkor sorsod a génjeidbe van írva rég,mint egy könyvben az is hogy mire vagy képes
az ember viszont képtelen felismerni a tényeket talál ezt azt ami számára fontos de nagyban nézve jelentéktelen.Nagyban nézve minden az
ettől persze lehetsz boldog,főleg ha ezekről nem veszel tudomást,sem arról hogy az ember csak mocskos állat,vagy talán valami betegség amit lehet magjában ki kellet volna pusztítani,az utolsó szálig,de ha nem akkor az emberi fajnak kell majd ezt tenni más lényekkel,már ha léteznek
hisz erre születtünk,pusztítani.És ez csodaszép ha megnézzük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!