Van még úgy valaki, hogy nem érdeki más emberek társasága?
Figyelt kérdés
Pár hónapja vettem észre magamon, hogy nem érdekel már, mi van más emberekkel.Nem szívesen beszélgetek velük,csak ha muszáj.A munkahelyem is olyan,hogy emberekkel kell foglalkoznom,de már azt se szívesen teszem,nincs kedvem segíteni nekik.(Marketinges munka).Régebben írtam emberekre,mi újság velük,de sokáig egyoldalú volt a dolog,én kerestem a társaságukat,ők nem az enyémet.Ezt megelégeltem.Már nem írtam senkire,facebookról is letöröltem magam.Én se érdeklek már senkit,úgy érzem.Én régebben nem ilyen voltam,sokszir én kezdeményeztem,talánebbe fáradtam bele.Most ott tartok,hogy huszonéves létemre terhes a társaság,az ismerkedés.Pasim van,vele egyébként szinte mindent meg tudok beszélni,így annyira nem is vágyok barátokra,de ha ő nem lenne,senkivel nem tudnék normálisan beszélni.Más is volt úgy,hogy közömbös volt az emberek iránt? Ez normális? Mi ez egyáltalán? Valamiféle depresszió,hogy így magamba fordultam és nem vágyok senki társaságára?2015. júl. 22. 19:33
1/4 piriiiii válasza:
Én ilyen vagyok. Vagyis kissé hullámzó. De jól elvagyok így, csak néha borít ki a hülye természetem.
Azért nem érdekelsz senkit, mert Téged sem érdekel semmi.
Ha zavar, változtass ezen.
Szerintem néha normális ez. Vagy egyszerűen vannak olyanok, akik ilyen természettel születnek.
2/4 A kérdező kommentje:
volt olyan,hogy érdekeltek,írtam is rájuk,de nem volt kölcsönös... és amikor én kerestem őket,akkor se kerestek úgyhogy erről ennyit..
2015. júl. 22. 19:44
3/4 anonim válasza:
Szerintem normális, elég sokan vannak így ezzel, pl. én is. Jobban szeretek otthon lenni, egyedül, és olyan dolgot csinálni, amit egyedül is lehet élvezni. Mindig ilyen önfejű voltam, soha nem érdekelt igazán a másik, és belátom, ez azért nem valami jó tulajdonság, de nekem így jó az élet.
4/4 anonim válasza:
Hát engem nem érdekelnek mások, mert csak magukkal vannak elfoglalva és a legtöbbjük nagyon buta. De ha akad olyan ember, aki tényleg normális alapjáraton meg velem is az, akkor érdeklődöm iránta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!