Miért ilyen h*lyék az emberek?
"Építkezés? Igen ma már így. Régen kalákában ment, ma meg már nem szabad ilyet. Mindent ellehetetlenítenek, hogy egyre nagyobb függők legyünk és minél jobban ki lehessen használni a népet. "
Építsd meg a saját házadat :)
7: Jól látod! Igazad is van, tanultam a hibámból, ezt talán nem kellett volna.
Én szívesen megépíteném, pénzem is lenne rá. De mondom ezt már így nem lehet. :(
De érdekes, mert amit régen az emberek együtt építettek, azok a házak még most is állnak. Amit ma építenek "vállalkozók", azoknak meg már az első években minden bajuk van.
Kérdező, az talán nem tűnt fel neked, hogy a politikusoknál a legmagasabb a fizetés:elvégzett munka arány. Hasonlítsd össze egy politikus fizetését egy orvoséval, aztán az általuk elvégzett munkát. Aki nem látja be, hogy a politikusok ingyenélők, az ne okoskodjon :)
Az viszont igaz, hogy a legnagyobb ingyenélők azok, akik csak otthon ülnek és szülik halomszámra a gyerekeket aztán elvárják, hogy kapják a segélyt meg a családi pótlékot.
,,akik a legjobb szolgáltatásokat kapják"
- Na, azért ezen vitatkoznék!
Kérdező, te milliomos családban nőttél fel, hogy nem tudod ,mit jelent az, hogy valakik éheznek?
Tudod kérdező, vannak olyanok is, akiknek olyan kevés pénzük van, hogy nem tudnak megélni!
Szerintem te beteg vagy! Kezeltesd magad, komolyan.
Te semmit nem tudsz az emberekről!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!