Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mennyire biztonságos ha...

Chiharu kérdése:

Mennyire biztonságos ha elküldöm a fotóm?

Figyelt kérdés
Ismeretlenek.me chatoldalon hülyéskedni voltam fent, és kaptam egy olyan üzit valakitől, hogy 10-15 éves lányokat fotózna és egy megadott e-mailra küldjem el a fotóm pár adattal (súly, magasság, születési év). Szerintetek merjem elküldeni? Megfordult a fejemben, hogy elküldöm, de félek, mennyire hihetek neki, és mennyire biztonságos ez? Nagyon megijedtem, előre is köszönöm az értelmes válaszokat megy rájuk a piros kezecske.
2015. júl. 20. 19:42
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Én a helyedben nem tenném, de rajtad áll.
2015. júl. 20. 19:44
 2/13 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy rajtam áll, csak mivan ha hihetek neki, és mégsem küldöm el elszalasztok egy lehetőséget, pedig eléggé szeretnék modell lenni, és talán ez egy jó kiindulási pont lenne, csak félek...
2015. júl. 20. 19:47
 3/13 anonim ***** válasza:
A jo valaszokra inkabb zold kezezz. En nem kuldenem el a helYedben, ha fotokat akarsz, keress fel szemelyesen fotost.
2015. júl. 20. 19:49
 4/13 anonim ***** válasza:

Kérj tőle telefonszámot, elérhetőséget, aztán a stúdió címét, ahol dolgozna. És mondd, hogy a szüleid fel fogják hívni.

Ha ezek után is akarja a fotózást, akkor tuti, hogy nem csaló.

2015. júl. 20. 19:49
 5/13 anonim ***** válasza:
Ha ilyen adatokat kér, nagy baj csak nem lehet.. Nem lakcímet kér, egy képpel meg mit tud csinálni? De aztán te döntesz..:)
2015. júl. 20. 19:50
 6/13 anonim ***** válasza:
Elozo vagyok: aki modelleket keres, az nem anonim chat oldalon teszi.
2015. júl. 20. 19:50
 7/13 A kérdező kommentje:
Rendben köszönöm a válaszokat. :)
2015. júl. 20. 19:51
 8/13 A kérdező kommentje:
6-os igen erre én is gondoltam.
2015. júl. 20. 19:51
 9/13 A kérdező kommentje:
Jajj igen rosszul írtam nem piros kezecske, hanem zöld!
2015. júl. 20. 19:52
 10/13 anonim ***** válasza:

Kereshet modelleket ott is, simán, mert igazából bárhol lehet találni szépséget.

De ha betartja rendes fotósról van szó, akkor elérhetőséget simán ad, és a fotózás helyszínét is megmondja.

Ráadásul mivel nem vagy meg 18, ezért a szüleidnek ki kell töltenie egy beleegyező nyilatkozatot.

Ha ebből, amit felsoroltam, egy valami nem stimmel, akkor már ne menj bele!

Ha, ha betartja a protokollt, akkor én elfogadnám a helyedben.

Ismétlem, figyelj erre, amit írtam, és szüleidnek is szólj, feltétlen!

Amúgy 24 éves vagyok, hidd el, tudom mit beszélek.

Ha a lányom lennél, én most írnék a csávónak egy mailt, hogy adjon elérhetőséget, és adja meg a stúdió címét is, ha pedig nem magánfotós, akkor adja meg a nevét a munkahelyének, hogy utána tudjak nézni, mennyire jó és megbízható cégről van szó.

2015. júl. 20. 19:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!