Pasik, szoktatok úgy más lányoknak írogatni, hogy közben barátnőtök van?
nekem van egy több éve tartó baráti kapcsolatom egy lány barátommal...mert kapcsolatba vagyok valakivel nem kell elvágni minden köteléket...meg itt is van néhány levelező társam...attól mert valakivel beszélek, vagy barátkozok még nem fog a párkapcsolatom rovására menni, csak akkor ha a barátnőm nem megfelelően reagál erre...miért ne lehetne lány barát/ismerős a párkapcsolat mellett? hűséges vagyok attól, mert több lánnyal is beszélek...
22F
Az előző barátommal én is így voltam, utáltam, hogy lány barátai is vannak.. kicsaptam a hisztit nem egyszer. Aztán dobott, főként ezek miatt. Elég gyerekesen viselkedtem.
Akkor nagyon fájt, azóta rájöttem, hogy ő amúgy sem hozzám való, és mostmár 1 éve boldog párkapcsolatban élek a mostani barátommal. Neki nincsenek lány barátai, de ha lennének se zavarna, tudom, hogy ő mindig szeretni fog engem, és eszébe se jutna megcsalni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!