Az emberek pontosan mit értenek azon, mikor ezt mondják: "Nem te vagy gazdag, hanem a szüleid! "?
Figyelt kérdés
Igen, nincsenek anyagi gondjaink, és adok magamra. Nem vagyok nagyképű, nem szoktam villogni a pénzemmel ha kell ha nem, de amint össze szólalkozok valakivel, egyből az a beszólás jön, hogy nem én vagyok gazdag, hanem a szüleim. Ezt hogy értik? Hogy akkor én szegény vagyok, vagy mi? Igaz, nem én dolgoztam meg a pénzért, de attól még ugyan úgy élvezem az előnyeit, ugyan olyan jómódban élek, akkor én miért ne lennék gazdag, csak nem én szereztem a pénzt? Akkor ha pl. én ki töltök egy lottószevényt és az nyer, akkor a szüleimre mondanák, hogy nem te vagy gazdag, hanem a fiad? :D Szóval én nem sok értelmét látom ennek a "beszólásnak", de lehet hogy velem van baj?2015. júl. 19. 14:22
21/21 anonim 

válasza:

Mondjuk az ismerőseid sem túl korrektek ha minden összeszólalkozás miatt ezt vágják a fejedhez. Nyilván ha kérkedsz vele, és lenézed őket mert nekik nincs annyi pénzük akkor jogosan mondhatják, de ha egy teljesen más dolog miatt van veszekedés akkor hülyeség ezt felhozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!