Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Aki kövér az hogy bírja ezt a...

Aki kövér az hogy bírja ezt a meleget?

Figyelt kérdés

Sajnos én is kövér vagyok és nagyon nehezen viselem ezt a hőséget.

Alig eszek,szinte csak folyadékot turmixot meg sok gyümölcsöt.Nem tudok fogyni,mert az egyik gyógyszerem hizlal,de legalább hízni nem hízok.

Olyanok írjanak akik nem cseszegetnek,hanem tanáccsal segítenek,hogy ezt a forróságot hogyan lehet elviselni.Klímára nincs pénzem.

2015. júl. 18. 13:12
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Neked jó, mert bámulod a lányokat, de nem tudod, milyen szar, amikor beszólogatnak a hozzád hasonló jancsigyerekek.
2015. júl. 18. 17:23
 12/14 anonim ***** válasza:
Miért szólnak be?
2015. júl. 18. 17:26
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Én nem tehetek róla, hogy sok a bunkó akik beszólogatnak. Nem ismersz, szóval anyádhoz "hasonlítgasd", ne hozzám, köszi. :D
2015. júl. 18. 19:03
 14/14 anonim ***** válasza:
100%

Ne félj, én alig vagyok pár kiló, még én se bírom a meleget.:D Ez természetes, hogy nem bírod, senki se bírja.

Az mondjuk jó, ha eszel gyümölcsöt, de azért az már nem jó ha alig eszel.. kimehetnél futni, bár az se jó, mert meleg van...

2015. júl. 23. 17:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!