Kinek mi a legfőbb problémája az életben, jelenleg?
Figyelt kérdés
2015. júl. 17. 09:57
11/18 anonim válasza:
Mire azt felsorolnám... Áh. :D De tömören a fő problémák: túl kevés pénz, sok egészségügyi probléma a családban, túl sok gyökér ember van a környezetemben, szar suliba járok.
12/18 anonim válasza:
Az miért van, hogy egy ilyen kérdésnél valakinek 100%-ban hasznos a válasza, másnak meg csak 50%-ban?
13/18 anonim válasza:
Az, hogy még 1 hónap felmondási időt ott kell töltenem a jelenlegi pocsék munkahelyemen, mielőtt átvesznek a jobbra. Ráadásul pont nyár van és annyira vártam a meleget, erre tönkrementek a dolgok a melóhelyen és nem engednek el csak úgy, itt nehezítik a helyzetem. Elmenni meg sehova nem tudok, mert szándékosan úgy adják ki a szabadságom, hogy 1-1 különálló napot.
14/18 anonim válasza:
# 12 Erre csak annyi a válasz, hogy emberek . . .
15/18 anonim válasza:
#12: mert sokan like/dislike gombnak tekintik a hasznos/nem hasznos gombot :) kinek mi tetszik vagy épp mire irigy...
16/18 anonim válasza:
Rengeteg mindenen dolgozol egyszerre, de úgy érzem semmivel se haladok előrébb, egy_egy dologban hatalmas gátlásaim vannak amihez segítséget nem kapok, és időm is nagyon kevés. Amúgy én nem érzem úgy hogy hatalmas problémáim lennének.
17/18 A kérdező kommentje:
Nem tudom mire jó ez a pontozgatás... Remélem megszüntetik.
Mindenki válaszát köszönöm szépen!
2015. júl. 18. 00:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!