Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Én egy gyerek vagyok, és...

Én egy gyerek vagyok, és tegnap elestem, hátrafelé neki a saroknak, a fejem kihasadt 1cm hosszúságú nincs nagyon megnyílva, a könyököm is fáj, orvoshoz kell fordulni?

Figyelt kérdés
Anyukám egy klinikán dolgozik, szereti a növényeket, gyógynövényeket, és nagyon jól tud gyógyítani, őszintén attól félek ha az orvoshoz mennénk, bevarnák, vagy kapcsoznák a fejem. A jobb könyököm eléggé, fáj de szerintem, nics eltörve, könnyedén mozgatom.
2015. júl. 15. 14:58
 1/5 anonim ***** válasza:
Minél előbb, annál jobb. Velem is megesett már ez, de nem kellett varrni.
2015. júl. 15. 15:01
 2/5 A kérdező kommentje:
Amúgy lefertőtlenítettük a hasadást, a hajam is tiszta, nem fog elfertőződni, szerintem meggyógyulok. Hasonló volt kiskoromban is: Egy üvegpohárral elvágtam az egyik artériámat, a lábujjamon, anyukám sikeresen elállította a vérzést és meggyógyultam. De valamiért nagyon félek.
2015. júl. 15. 15:03
 3/5 anonim ***** válasza:
"őszintén attól félek ha az orvoshoz mennénk, bevarnák, vagy kapcsoznák a fejem" Jól értem, hogy attól félsz, hogy szakszerűen ellátnak? Hadd tudja már jobban egy szakorvos, hogy ilyen esetben mit kell tenni, mint egy gyerek (saját bevallásod szerint az vagy).
2015. júl. 15. 21:44
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszönök minden, pozitív és negetív commentet , csak hogy én orvos nélkül teljesen meggyógyultam. :) Nem kell itt orvos, a természet és az idő is gyógyír.
2015. aug. 10. 20:24
 5/5 A kérdező kommentje:
jé, fájdalom nélkül meggyógyultam, a seb nyilván fájt, de varrás, kapcsozás, orvos: NEM KELLETT
2016. aug. 26. 23:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!