Én egy gyerek vagyok, és tegnap elestem, hátrafelé neki a saroknak, a fejem kihasadt 1cm hosszúságú nincs nagyon megnyílva, a könyököm is fáj, orvoshoz kell fordulni?
Figyelt kérdés
Anyukám egy klinikán dolgozik, szereti a növényeket, gyógynövényeket, és nagyon jól tud gyógyítani, őszintén attól félek ha az orvoshoz mennénk, bevarnák, vagy kapcsoznák a fejem. A jobb könyököm eléggé, fáj de szerintem, nics eltörve, könnyedén mozgatom.2015. júl. 15. 14:58
1/5 anonim válasza:
Minél előbb, annál jobb. Velem is megesett már ez, de nem kellett varrni.
2/5 A kérdező kommentje:
Amúgy lefertőtlenítettük a hasadást, a hajam is tiszta, nem fog elfertőződni, szerintem meggyógyulok. Hasonló volt kiskoromban is: Egy üvegpohárral elvágtam az egyik artériámat, a lábujjamon, anyukám sikeresen elállította a vérzést és meggyógyultam. De valamiért nagyon félek.
2015. júl. 15. 15:03
3/5 anonim válasza:
"őszintén attól félek ha az orvoshoz mennénk, bevarnák, vagy kapcsoznák a fejem" Jól értem, hogy attól félsz, hogy szakszerűen ellátnak? Hadd tudja már jobban egy szakorvos, hogy ilyen esetben mit kell tenni, mint egy gyerek (saját bevallásod szerint az vagy).
4/5 A kérdező kommentje:
Köszönök minden, pozitív és negetív commentet , csak hogy én orvos nélkül teljesen meggyógyultam. :) Nem kell itt orvos, a természet és az idő is gyógyír.
2015. aug. 10. 20:24
5/5 A kérdező kommentje:
jé, fájdalom nélkül meggyógyultam, a seb nyilván fájt, de varrás, kapcsozás, orvos: NEM KELLETT
2016. aug. 26. 23:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!