Le akarják csökkenteni az emberiseg létszámát?
Ahogy fejlődik az ember egyre több betegséget tud legyőzni.(meggyógyitani magát) De viszont ennek következtében a föld túlnépesedik.
Azt vettem eszre hogy egyre több rákkeltő,mesterséges,műanyag étel van.
A telefon sugározz,a cigi sem olyan mint regen.
És szerintem ezt a "nagy fejek" csinaljak,leakarják csökkenteni a föld lakosságát.
Nem logikus? Ti hogy gondoljátok?
Ui:Már gyógyszereket se szedek,mert ki tudja mi van benne.
Ha le akarnák csökkenteni, sokkal hatékonyabb módszerekhez folyamodnának. Elsősorban a fogamzásgátlás, vetélés, meddővé tevés terén. Sokkal fájdalommentesebb kiirtani egy magzatot, vagy eleve lehetetlenné tenni a beágyazódást, mint már megszületett, élő embereket szép lassan tönkretenni.
Egyébként nem csak az orvostudomány miatt van népességrobbanás. Nyugat-Afrika és Délkelet-Ázsia a két gócpont, ahol talán a legnagyobb arányú a népességrobbanás, és egyik hely sem az orvostudomány fellegvára, ráadásul gyakoriak a járványok is. Egyszerűen annyian vagyunk, és van még annyi élelem, hogy a populáció növekszik, és bőven ellensúlyozza az amúgy fogyatkozó európaiak okozta hiányt.
"Azt vettem eszre hogy egyre több rákkeltő,mesterséges,műanyag étel van."
Ez igaz, de inkább a profihajszolás, a megfelelő szabályozás hiánya, sokszor a tudatlanság és a termőterületek csökkenése vezet ide, nem valami felülről irányított koncepció. Egyáltalán, semmiben nem lehet látni igazán hosszú távú elképzelést, kb. semmi értelmeset nem volt képes az emberiség még hosszú évtizedeken keresztül végigvinni. Mai világunkban a rövidtávú gazdasági érdekek virágoznak.
Egyébként én is sokat foglalkoztam a kérdéssel, és végül erre a következtetésre jutottam. Nem vagyok tehát agymosott. Ha érdekel a téma, olvasd el Dan Brown-tól az Infernót - ezzel a témával foglalkozik.
Pedig az elmeállapotodra nem ártana valami gyógyszert szedned.
Egyébként kategóriát tévesztettél. Az ezotéria való az ép ember módjára gondolkodni képteleneknek.
Simon Belmont!
Egy intelligens ember azért nem vet el élből egy feltevést, csak mert ezt látta az éjjel nappal Budapestben, hanem inkább elgondolkodik rajta. Persze nem kell 100%-ig elfogadni egyik elméletet sem, de a gondolkodás képessége, amit olyan bőszen hangoztatsz azért hasznos lehet.
Különben meg nem értem részedről ezt a rendkívül „kulturált” megnyilvánulást, hiszen a kérdező nem írt semmi sértő dolgot, amire ilyen ordenáré választ kellene kapnia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!