Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ma volt Pesten a melegfelvonul...

Ma volt Pesten a melegfelvonulás Kíváncsi vagyok kinek mi a véleménye róluk. Ha van valakinek velük baja, akkor mi, ha nincs, akkor miért nincs? :D

Figyelt kérdés

2015. júl. 11. 22:20
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
15%
Még valami. Házasságot kössenek, az ő dolguk (Kérdező, én kereszténynek vallom magam, és gondolj bele, Isten mindenkit szeret, a melegeket is), de gyereket nem adnék nekik. Nem azért, mert "biológiailag alkalmatlanok, akkor ne legyen", mert ennyi erővel akkor sok házasságban ne legyen lombikbébi és örökbefogadás.... Hanem mert gobdoljatok bele, szerencsétlen srácot már általánosban szétaláznák két meleg szülővel :(
2015. júl. 12. 16:44
 12/27 anonim ***** válasza:
73%

Én ott voltam a felvonuláson, mint önkéntes és lehet csak a nyakba akasztós kártyám okozta délibáb miatt, de nem láttam polgárpukkasztást, mindenki nagyon jól érezte magát, táncoltak az emberek, mosolyogtak.

Hihetetlen volt látni ilyen mértékű boldogságot és felszabadultságot, amit azon a másfél órán. És igen, még pici gyerekek is voltak, ők imádták legjobban azt a rengeteg pici zászlót és lufit.

Ennyi volt a Pride idén, mindenki eldöntheti más öröme számára miért polgárpukkasztó. Vagy esetleg látatlanból való fröcsögés helyett kinézhet a következőre.

2015. júl. 12. 19:16
 13/27 anonim ***** válasza:
0%

Én is szívesen kimentem volna, csak nem volt kedvem utána sittre menni :S

2015. júl. 12. 19:20
 14/27 anonim ***** válasza:
78%

Ott voltam, igaz nem a felvonulók között, de közelről láttam az egészet, és bebizonyosodott, amit egyébként is sejtettem: semmi provokáló nem volt a felvonulásban. Az emberek rendesen fel voltak öltözve, egyetlen tangás fiút sem lehetett látni, sőt, még egymás kezét fogó meleg párokból sem sokat láttam. Mindenki jól érezte magát, volt aki táncolt, volt sok kisgyerek és kutya is.

A probléma az, hogy a szélsőségesek miatt ezt az egyébként jó hangulatú rendezvényt teljesen elzártan kell megtartani, pedig az lenne a lényege, hogy felhívja a figyelmet arra, hogy ezek az adófizető, teljesen átlagos emberek, akik véletlenül melegnek születtek, ugyanolyan jogokat érdemelnek mint bárki más. Ezenkívül a hetero emberek is láthatnák, hogy a felvonulók (akiknek egy része szintén hetero volt) ugyanolyan emberek, mint bárki más.

Szerintem fontos a Pride, és remélem pár év múlva kordonok nélkül is menni fog Magyarországon is.

2015. júl. 12. 21:05
 15/27 anonim ***** válasza:
18%

Nincs bajom a melegekkel, sőt sokkal idegesítőbbek azok akik ezek mellett foggal körömmel kiállnak és agyonalázzák azt akinek ez az egész nem tetszik.

Utálom őket, elmondom miért, nem azért mert melegek, hanem mert felvonulgatnak, terjesztik ezt a betegséget, ez egy vírus, normális gondolkodású nemi identitású embereket torzítanak el.

A homoszexualitás egy genetikai okból, vagy szerzett okból létrejött mentális betegség, nem több. Azzal hgoy felvonulgatnak ellent mondanak az emberi egészségnek. Nekem teljesen mindegy, felőlem létezzenek, szeresség egymást, de az utcákról menjenek, ne lássuk mit művelnek.

Nem akarom bántani őket, mert beteg emberek, de ez a cirkusz amit művelnek már sok!

2015. júl. 15. 15:32
 16/27 anonim ***** válasza:
0%
Gusztustalan, agymosott csürhe. :)
2015. júl. 23. 08:31
 17/27 anonim ***** válasza:
17%

Semmi bajom veluk, sot tolem meg gyereket is orokbe fogadhatnanak, mert meg vagyok gyozodve rola hogy egy gyereknek jobb helye van egy meleg parnal mint intezetben.

Azert egy gondolati hibara felhivnam a figyelmet: a rendori biztositas nem azert van mert a melegek felvonulnak, hanem azert mert nehany egybites vegleny meg akarja ezt akadalyozni. Tehat a koltsegeket tessek az egybites veglenyeken kovetelni.

2015. júl. 23. 09:03
 18/27 anonim ***** válasza:
24%
Ha gyerek lennék inkább az intézetet választanám mint őket. Csak elferdítik a gyereket.
2015. júl. 23. 09:11
 19/27 anonim ***** válasza:
40%

" Csak elferdítik a gyereket."

Hulyeseg, miert ferditenek el?

2015. júl. 23. 09:12
 20/27 anonim ***** válasza:
74%
Az a hülyeség amit te leírtál.
2015. júl. 23. 13:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!