Paul Walker-t miért sztárolják, és miért sírnak utána míg Robin Williams, Leslie Nielsen halálát le se sz*rják az emberek?
Sokszor láttam, látok közösségi oldalakon olyat, hogy nők tucatjai, százai sírnak Paul Walker után, és képeket raknak ki róla, na és persze hiányolják.
Közbe meg olyan színészekről mint Leslie Nielsen, Robin Williams senki sem emlékszik meg, pedig szerintem ők sokkal nagyobb, jobb színészek voltak mint Paul Walker.
Nem akarom leszólni az elhunytat, jó színész volt, és nincs bennem rosszindulat vele szemben, csak nem értem miben volt ő jobb mint a Bújj, Bújj, ördög! , a Csupasz pisztoly filmek , Drakula halott és élvezi, vagy a Jumanji, Good Will Hunting, Jó reggelt, Vietnam! , A kétszáz éves ember című filmek főszereplői?!?
Tudom Paul Walker jótékonykodott, rendben, de tényleg odáig süllyedtek, annyira buták ezek a nők, hogy egy jóképű férfi után "sírnak" , megemlékeznek évekig míg mások halálát pedig magasról lesz*rják?
és akkor még meg sem említettem , hogy ezek a nők csapatostul beülnek a Halálos iramban filmekre 3-4 jóképű férfi miatt, és végig vihogják az egész filmet...
Mondjuk azért mert több 100 millióan szeretik a Halálos Iramban lévő filmsorozatot. Más részről ez is olyan hogy ha a te kedvenc filmszínészed halt volna meg akkor te nem írtál volna neki egy RIP-t vagy akármit???
Ez nem a ,,jóképű,, férfi miatt sírnak hanem azért mert egy remek ember volt és tisztelték amit elért ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!