Sok ember tényleg annyira unatkozik, hogy gyakorin kezdi élni az életét?
A kettes válaszoló vagyok.
Nem gázoltál, semmi gond :) Egyébként hidd el, itt is van nagyon sok jó fej ember és barátságok is kialakulhatnak... persze elég nehéz, de hol nem? :)
A jobb helyekre én is kíváncsi lennék.
Sűrűn járok ide, ismerkedni is szeretnék, de a szükség visz rá nem az unatkozás.
Barátaim csak is élőben lehetnének, ha rendszeresen találkozunk, és Facebookon üzennék nekik nem itt.
Max. 45 perc amit itt tölthetek naponta, de azért kevesebb. Aki fél napot itt tölt, na arra viszont én is azt mondom, hogy durva eset. Valamiért nincs jobb elfoglaltsága, vagy szintén valami kényszer (pl. betegség).
20f
Én szerintem még fél napnál többet is itt vagyok, meg néha mellette olvasgatok más oldalakat, de a legtöbb időmet itt töltöm. Eddig mondjuk nem gondoltam volna arra, hogy ez ennyire gáz ._.
Nálam azért alakult amúgy így, mert nincsenek barátaim és egyedül még az utcára se merek kb kimenni, így ismerkedni se tudok élőben emberekkel. Mondjuk amúgy is inkább magamnak való vagyok, nem is igazán szokott bennem felmerülni, hogy szereznem kéne barátokat, nekem jó így.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!