Egy ismerős magyar lány összejött egy bevándorlóval. Lehet belőle baj?
Ilyenkor hol van a lány apja?
Vagy esetleg az anyja?
Milyen család ez egyáltalán?
Bocsánat, félreérthető voltam. 28 éves a "lány" :D
Nem örülnek neki, de sok beleszólásuk már nincsen.
Akkor lett volna beleszólásuk, amikor nevelték.
De látom, nem igazán tettek ilyesmit...
Ha ez a bevándorló muszlim akkor veszélyben az élete. Az ilyen naiv nőket nem értem, mikor értitek már meg hogy a fehér nő a muszlimnak olyan mint az állat?? A muszlimok nagyon vallásosak, ott a nők olyanok mint a rabszolgák, csak az van amit az ura mond, különben akár brutális verés is kijárhat. A muszlimok a ruhájuk miatt nézik le a fehér nőket, mert túl kihívóak, nem takarják el magukat, ezért az összeset egy olcsó, megerőszakolni való cafkának tekintik. Amikor egy muszlim szembesül az európai környezettel kb úgy érzi magát mint amikor az apáca belecsöppen egy orgiába. Ők nincsennek hozzászokva a harisnyához, miniszoknyához, dekoltázshoz, egy muszlimnak az ilyen nő azt jelenti hogy k**va, akivel bármit meg lehet tenni. És pontosan így fog járni ez a lány is. Vagy hallgat és mindenben engedelmeskedik vagy a pasi bármit megtehet vele, megölheti, megerőszakolhatja, megverheti, rabszolgaként tarthatja.
Sokkal kevesebb nemi erőszak történne Európában ha a liberális hülyítés helyett a valódi tényeket mondanák el a nőknek, hogy még véletlenül se közelítsenek és álljanak szóba senkivel se aki muszlim.
Milyen hátterű az a bevándorló?
Muszlim férfi , nem muszlim nő kapcsolatából az esetek nagy részében nem sül ki semmi jó.
A válási procedúra durva, a férfi meg viszi a gyereket is (ha lesz) magával.
Nemrég volt egy ilyen eset:
Emellett a muszlim férfiak csak addig mézes-mázosak míg udvarolnak.
Esküvő után meg előjön az igazi erőszakos, állatias énjük.
Ha egy 28 éves nőnek ennyi agya van, akkor megérdemli.
Ha valami baja lesz, akkor is csak számokban leszünk kevesebben, de értékben abszolút nem.
Pontosan ezektől tartok én is, amiket leírtatok.
Nagyjából annyit tudok a srácról amennyit leírtam a kérdésben is. Most tényleg nagyon kedves, mosolygós és barátságos, az alapján amit mond magáról - ha igaz - egyetemista, bulizós, tipikus 24 éves. Tehát nem az a bokorban ücsörgő cigiző nők után kiabálós fajta. De hogy később mi lesz..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!