Titeket zavarna ha a párotokat ugyanúgy hívják, mint a testvéreteket?
Figyelt kérdés
Nálam ez a helyzet alakult ki. Az erdekelne h lehet e ebbol barmi kinos. Es egyebkent egy nagyon ritka nevrol van szo.2015. júl. 6. 10:41
1/5 anonim válasza:
nem zavarna, pár helyzetben konkrétabban kellene megnevezni...tehát nem annyi, hogy "Borbála" hanem "Bori a húgom", vagy simán "a húgom" vagy másik esetben "a barátnőm"...
2/5 sexygirl3 válasza:
Ugyanez volt nálam is.És nem volt semmi baj.
3/5 anonim válasza:
Nálam a páromat ugyanúgy hívják, mit apámat, az apósomat, a testvéremet és az (anyai) nagybátyámat. Annak ellenére, hogy nem tudcatnév, véletlen összejött. De soha nem zavart senkit, ha lényeges, akkor a névhez hozzámondjuk a családi szerepét is.
4/5 anonim válasza:
A bátyámat ugyan úgy hívják, ahogy a páromat.
Nem zavar és nem szokott kavarodás lenni, mert bátyámmal nem tartom a kapcsolatot, anyámék meg ritkán mesélnek róla, de akkor egyértelmű, hogy kiről van szó.
A vicc kedvéért pedig nekem is az a nevem, mint az övéké, csak a női változata, szóval...:D
5/5 anonim válasza:
Nálunk is ez van. A sógornőmet is úgy hívják mint engem. Mi úgy oldottuk meg, hogy én vagyok a teljes név, ő meg a becézett. Így mindig tudjuk, kihez szólnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!