Rockerek köszönnek egymásnak?
Inkább goth és metálos keverék vagyok, de azért válaszolok.
Szóval, ha ismerem, akkor köszönök neki, ha nem ismerem, akkor nem. Nem szoktam random idegeneknek köszönni az utcán vagy a buszon. Nyilván, ha bemegyek egy zárt térbe (bolt, orvosi rendelő, hivatalos hely, stb...), akkor köszönök az ott lévőknek, de csak úgy nem köszöngetek. Egyrészt be van dugva a fülesem, mert utálom hallgatni az emberek beszélgetéseit, másrészt el vagyok merülve a saját gondolataimban, így nem is nézem őket.
De ha valaki rám köszön (és hallom is a füles mellett), akkor természetesen visszaköszönök, de biztos úgy lennék vele, hogy az illető összekevert valakivel.
Ha motoron ülök, akkor a többi motorosnak szoktam inteni vagy biccenteni; ha épp lovagolok és szembejönnek más lovasok, akkor nekik is, ezekben a körökben tudom, hogy ez szokás, de ha csak úgy gyalog vagyok... hát akkor nem köszöngetek.
De azt azért hozzáteszem még, hogy nem mindenkinek tükrözi a ruházkodása a zenei ízlését és életérzését, szóval...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!