Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Enyhe autizmussal hogyan...

Enyhe autizmussal hogyan lehetnének emberi kapcsolataim?

Figyelt kérdés
Barátaim nem voltak soha, párkapcsolataim rövid ideig tartottak. Mindenütt csak az elutasítást kapom, szinte sehol egy pozitív visszajelzés. Nehezemre esik bárkihez hozzászólni, vagy akár a boltban kérni valamit. 21 éves lány
2015. jún. 27. 17:55
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

10: Nem vagyok szakember és nekem más jellegű problémáim voltak, szóval nem tudom. Azt tudom, hogy képesek tünetmentessé tenni.

Az alvászavar pedig önmagában is komoly probléma.

2015. jún. 27. 19:02
 12/21 A kérdező kommentje:
Sokszor vannak rémálmaim. Amúgy voltam pszichológusnál 2 alkalommal 2 éve aki olyanokat tanácsolt hogy mondjam magamnak hogy értékes ember vagyok, és hogy menjek magamba bevásárolni. El is mentem, de közben meg szorongtam, és vétettem is hibát, amiket elég sokszor szoktam pl. nem néztem a boltos szemébe.
2015. jún. 27. 19:06
 13/21 anonim ***** válasza:

12: Ezek tanulhatóak. Én is sokáig kerültem a szemkontaktust, viszont egy idő után direkt odafigyeltem erre, hogy belenézzek a másik szemébe... Most már természetesen megy.

Ha viszont nem csinálsz semmit, csak otthon fekszel egész nap, úgy nem fogsz fejlődni. A "mantrának" amit mondott a pszichológus, egy idő után szintén lehet érezni a jelentőségét. Csak hinned kellene benne.

2015. jún. 27. 19:09
 14/21 A kérdező kommentje:
Az emberek szemébe szoktam nézni, de van hogy előfordul hogy nem. Főleg amikor nagyon zavarban vagyok. Tudom hogy az otthon üléssel se érek el semmit, de félek csalódásoktól. Amit a pszichológus mondott annak se látom sok értelmét.
2015. jún. 27. 19:14
 15/21 anonim ***** válasza:
14: Akkor, mi lesz most? Mit fogsz csinálni az elkövetkezendő években? Mihez kezdesz?
2015. jún. 27. 19:18
 16/21 A kérdező kommentje:
Nem tudom. Fogalmam sincs. Az a baj hogy a teljes önálló életre is képtelen vagyok.
2015. jún. 27. 19:48
 17/21 anonim ***** válasza:
Miért? Miből gondolod ezt?
2015. jún. 27. 20:17
 18/21 A kérdező kommentje:
Mert érzem hogy sosem lennék képes erre. Az autisták amúgy sem képesek teljesen az önálló életre, mindig segítségre szorulnak.
2015. jún. 27. 21:34
 19/21 anonim ***** válasza:

Ejnye.Nagyon nem akarsz semmit sem tenni ahogy látom.

Nem kell mindent egyszere,de valahol mindig el kell kezdeni.

Ha itt megálsz csak rosszab lesz.Te mondtad ENYHE.Nem vészes,elmentél bevásárolni,szuper,normális,hogy elsőre nem lett perfekt,mit is vártál?

Folytads tovább a kezeléseket,fogad meg a tanácsot attól aki kezzel,még akkor is,ha neked badarságnak tünnik,mert NEM az.

Hid el,szépen fogsz javulni,de nem fog menni 1 nap alat.

2015. jún. 28. 13:31
 20/21 anonim ***** válasza:
*Hidd
2015. jún. 28. 13:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!