Enyhe autizmussal hogyan lehetnének emberi kapcsolataim?
10: Nem vagyok szakember és nekem más jellegű problémáim voltak, szóval nem tudom. Azt tudom, hogy képesek tünetmentessé tenni.
Az alvászavar pedig önmagában is komoly probléma.
12: Ezek tanulhatóak. Én is sokáig kerültem a szemkontaktust, viszont egy idő után direkt odafigyeltem erre, hogy belenézzek a másik szemébe... Most már természetesen megy.
Ha viszont nem csinálsz semmit, csak otthon fekszel egész nap, úgy nem fogsz fejlődni. A "mantrának" amit mondott a pszichológus, egy idő után szintén lehet érezni a jelentőségét. Csak hinned kellene benne.
Ejnye.Nagyon nem akarsz semmit sem tenni ahogy látom.
Nem kell mindent egyszere,de valahol mindig el kell kezdeni.
Ha itt megálsz csak rosszab lesz.Te mondtad ENYHE.Nem vészes,elmentél bevásárolni,szuper,normális,hogy elsőre nem lett perfekt,mit is vártál?
Folytads tovább a kezeléseket,fogad meg a tanácsot attól aki kezzel,még akkor is,ha neked badarságnak tünnik,mert NEM az.
Hid el,szépen fogsz javulni,de nem fog menni 1 nap alat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!