Segítettetek már valakinek az utcán, vagy egyéb közterületen?
A legtöbb az volt, hogy a hajléktalannak adtam 200 forintot.
Egyébként általában külföldieknek szoktam ezt azt elmondani, hogy mi-merre van. Angolul vagy németül. Kinek mi megy.
Hajléktalanoknak szoktam adni egy kis aprót.
Ha vki megkérdezi mikor honnan megy busz, hol található vmi, akkor elmondom neki.
Az öregeknek is szoktam segíteni.
A múltkor segítettem egy öreg néninek a húzós szekerét lecipelni majd felvinni a lépcsőn (lehetett vagy 5 tonnás az a kis kocsi, nem is tudom hogy vitte volna fel a lépcsőn, ráadásul az egyik kereke ki is volt törve)
20/L
Néha veszek újságot a hajléktalantól.
Egyszer felraktam egy tolókocsis nőt a buszra.
Megálltunk kocsival és lerángattunk egy részeget az úttestről.
Egyszer megláttam az erkélyről ,hogy elesett egy néni az úton és láttam, hogy nem bír felállni. Leszaladtam felsegíteni és hazakísértem.
Egyszer meg nekem segítettek: Leszart egy galamb, és egy férfi odajött letörölgetni a vállam :-)
Igen, 1× egy idős bácsi belezuhant a bokorba, mert megszédült. Felsegítettem (időközbe besegítette egy hölgy is), majd leültettük, és amikor már jobban érezte magát hazament (pont a szembelévő házban lakott).
A második alkalommal pedig egy kerekesszékes tolatott bele az árokba. Cangáról le, be az árokba, kihúzni a szék alól, közben egy arrajáró szólt a hozzátartozójának - aki épp a közeli boltban volt. Jött és a többit rendezte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!