Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Jobb ha ezt megszokom, hogy...

Jobb ha ezt megszokom, hogy ilyen ritkán találkozunk?

Figyelt kérdés

Már végeztünk mindketten suliban (barátnőmmel) és ő dolgozik én munkát keresek.

Egy héten egyszer maximum kétszer találkozunk.

Ő a barátjával él külön lakásban én pedig még itthon a szüleimmel.

Olyan rossz, hogy már nem napi szinten találkozunk csak egyszer vagy kétszer.

Más barátnőimmel sem találkozom gyakrabban.

Már most olyan mintha családja lenne mindenkinek pedig csak huszonévesek vagyok. (huszonéves kor elején vagyunk)

Lefoglalom magam itthon de hiányzik a társaság.

Tesóm nincs a kutyámmal szoktam játszani.

23/L

2015. jún. 26. 16:48
 1/3 anonim ***** válasza:
Sajnos ez az élet rendje 10-25 év általában az a kor amikor az emberek a barátaikkal töltik a legtöbb időt aztán szép lassan mindenki megállapodik családot alapít a barátok fele eltávolodik az igazán szoros barátságok megmaradnak de sokszor idővel azok is megkopnak az ember életében a párja majd később a gyerekek fogják betölteni a legfontosabb szerepet
2015. jún. 26. 17:16
 2/3 anonim ***** válasza:
de ne aggódj majd ha találsz munkát te is majd le fog kötni :) (feltéve ha szereted is majd) meg egy kis egyeztetéssel csinálhattok közös hétvégi programokat is :) (ha nem mániákusan tapadós a párja)
2015. jún. 26. 17:17
 3/3 anonim ***** válasza:

Hát az élet hoz ilyet néha. Az én barátaim nagyrészt másik városba kerültek, aki itt maradt, azzal se tudunk állandóan együtt lógni. Van olyan barátom, akivel néha hónapokig nem tudok találkozni, sőt, heti 1-2 beszélgetésnél többre sincs idő neten se. Tény, hogy nem osztunk meg egymással minden apró hülyeséget, csak a fontosabb dolgokat, de ettől még nincs világvége. :)

Egyébként átérzem a dolgot. Perpillanat én is munkát keresek, időm, mint a tenger, komoly párkapcsolatom nincs. A barátaim dolgoznak, munka után szeretnének a párjukkal, gyerekkel is foglalkozni és csak utána jönnek a barátok. Ez az élet rendje, örüljünk, hogy nem kell a postakocsira várni, van net meg telefon. :D

2015. jún. 28. 14:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!