Miért nem jön a (z) One Direction Magyarországra?
Figyelt kérdés
Már lassan 3 éve könyörögnek a Directionerek,azért,hogy végre ellátogassanak hozzánk egy koncert erejéig,de mindig,csak a tév hírek terjengenek.Vajon mi leht az okozója? Nem elég a hely a Papp László arénában? Őszintén semmit nem értek!2015. jún. 25. 14:40
2/7 anonim válasza:
Kit érdekel pár jött-ment tini énekes, akit úgyis lecserélnek egy következő bandára, amint kiöregednek?
3/7 anonim válasza:
Azért, mert nem művészek, hanem csak a zeneipar termékei és csak odamennek fellépni a menedzsereik utasítására, ahol a legtöbb pénzt kínálják nekik.
5/7 Esther1D válasza:
Szerintem az a baj, hogy Magyarország egy picit szegényebb ország és ezért nem lenns olyan haszon ide jönniük, de ne értsd félre, én lennék a legboldogabb ha ide jönnének ^-^
6/7 anonim válasza:
Nem szegény ország ez, csak nem stadionra kéne költeni a pénzt...
7/7 anonim válasza:
Nem tudom, pontosan hány magyar rajongójuk van, de valószínűleg nem elég, hogy megérje eljönni miattuk. A Papp László sportarénában 12000-en férnek el, összehasonlításképp, 3 hónappal ezelőtt Dél-Afrikában egymás utáni két napon 90.000 fős telt házas stadionban léptek fel... Akik nagyon akarták látni őket, azok elmentek a bécsi koncertre, az ottani stadionnak ötször akkora a kapacitása, ráadásul az itthoni az fedett, és ott nem lehetne megoldani a koncert végi tűzijátékot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!