Szerintetek szép név a Virág?
Figyelt kérdés
Mármint a Cserepes vezetéknévvel. Nem szeretném ha a jövőben sgenák a lányomat, de nekem nagyon tetszik ez a név.2015. jún. 24. 22:32
11/13 A kérdező kommentje:
Rétivirág
2015. jún. 26. 13:23
12/13 anonim válasza:
Szokatlan név, de szép. De Cserepes vezetéknév mellé? Ki akarsz tolni a lányoddal? Ki fogják szekálni a világból! Ismerek egy Csokor Ibolyát. Elmúlt 30. Nem túl hálás az anyjának a névválasztás miatt...
13/13 anonim válasza:
Szerintem ha ragaszkodsz a Virághoz, ehhez a vezetéknévhez, akkor inkább legyen közötte valami, mint pl Cserepes Krisztina Virág, vagy ilyesmi. Nekem amúgy nem tetszik a Virág név pont így, szerintem snassz. De pl Viola, Nárcisz, Orchidea, ezek szerintem jók névként. De Cserepes vezetéknévhez szerintem csak 2.nak lenne jó, mert az olyan köznapiba belesimulós, hogyha bemutatkozik, és Cserepes Virág, kicsit szerintem lelombozó; de hát nemtom, mintha nem is lenne a szüleinek különleges. Szépek a virágok, nagyon szeretem őket, de ez így névként nekem valahogy kevés, meg mintha nem is gondolkoztak volna rajta a szülei, totál fantáziátlan is. Mondjuk ezt a másik irányból is lehetne mondani, hogy pont hogy milyen frappáns, de hát nemtom. Nekem ez így kicsit kevés meg snassz, meg tényleg, mintha a szülei nem értékelnék a gyereket. Mégegyszer mondom, imádom a cserepes meg mindenféle virágokat, de ez így olyan hát na... Komolytalan is szerintem. Mintha a szülők nem gondoltak volna rá, hogy majd esetleg hogy járhat majd a gyerek bármikor a jövőben. Meg egyébként hát nemtom, lehet, hogy piszkálnák, szekálnák is érte a társai, meg hogy bemutatkozik, kézfogás, és a másik majdnem elneveti magát a nevének a hallatán, és akkor az biztos rosszul esne a gyereknek/ felnőttnek egyaránt szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!