Ez nem normális ugye? (gondolatok)
Figyelt kérdés
Szóval kifejezetten szeretem az olyan részeket a filmekben vagy a videojátékokban ahol a főszereplő elárulja mondjuk a legjobb barátját vagy a rendet vagy akármit amihez tartozik és azt szeretem amikor ezután szembesül az elárult emberekkel. Azt a drámai párbeszédet és történéseket. És mikor álmodozok akkor is ilyenről szoktam.
Ez beteg kicsit?
2015. jún. 24. 20:46
1/5 anonim válasza:
Szerintem nem. Én is szeretem a drámát. És valószínűleg még sokan szeretik rajtunk kívül a drámát :)
2/5 anonim válasza:
Az én kedvenc részem az, amikor egy szereplő szenved. Kínozzák, megkötözik, megpróbálják megölni, a saját démonai miatt szenved, vagy valami harci jelenet van. Meg az ilyen sötét elméket is bírom, az őrültebbeket, pszichopatákat. Az meg már csak hab a tortán, ha a főhős is ilyesmi fazon pl Mark Lawrence: Tövisek hercege. De azt is élvezem, amikor egy jó szereplő rosszra fordul. Problem?
3/5 anonim válasza:
Normális, de még rossz se vagy mert ha jól fogtam fel te azt a részét szereted amikor felelősséget vállal.
4/5 anonim válasza:
Egyébként (a 3-as voltam) én meg azt élvezem, amikor a főhős egyik legjobb barátja, akiről azt hitték, hogy milyen jószívű, meg boldog meg stb. kiderül, hogy lelkiekben eltorzult ember, aki valamilyen mentális betegséggel küzd. Okkal.
5/5 anonim válasza:
Szerintem ez rendben van, nagyon érdekes lélektani helyzetek ezek, amiket szeretsz vizsgálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!