Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Valaki magyarázza már el...

Valaki magyarázza már el logikusan, hogy Miért rossz, ha a mosdókagylóba vizel egy férfi?

Figyelt kérdés

ne olyanokat írjatok,hogy gusztustalan, mert az egyéni szocprobléma.

meg h igénytelen.

logikusan ki tud erre magyarázatot adni?

2015. jún. 24. 13:52
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
75%
Otthon azt csinálsz, amit akarsz. Nyilvános helyen ugyanazért rossz, amiért én nem ott mosom ki a tamponomat.
2015. jún. 24. 14:15
 2/21 anonim ***** válasza:
85%
Hmmm... Hogy is mondjam... Esett már ki a kezedből a fogkeféd?
2015. jún. 24. 14:55
 3/21 anonim ***** válasza:
68%
Jó kérdés, gondolkodtam rajta, de a "gusztustalan" meg "nem illik" indokokon kívül mást nem tudtam felhozni ellene. Talán az ösztönös írtózás az emberi salakanyagoktól. Elméletileg egy egészséges ember vizelete steril, tehát fertőzést nem kaphatsz tőle, viszont annak ellenére, hogy ezt tudom, én is elgondolkodnék azon, mit kezdjek a fogkefémmel, ha egy ilyen eset után beleejteném a mosdóba :)
2015. jún. 24. 15:59
 4/21 anonim ***** válasza:
54%

Te erre logikus magyarázatot vársz,és el kell magyarázni? :D

Hugyozz továbbra is a mosdóba szerintem

2015. jún. 24. 16:05
 5/21 anonim ***** válasza:
64%
Ha mellette van a klotyó, akkor nem érti senki, miért a kagylóba kell intézni, ha meg máshol van, akkor a kegyetlen pisaszag miatt tanácstalan az ember. Akár hiszed, akár nem, apró cseppek csapódnak mindenfelé. Mert gondolom a mosdókagylóra se ülsz rá, férfi vagy... (35/F, aki képes ennyit megtenni az ignoráns fajtátok asszonyáért).
2015. jún. 24. 16:21
 6/21 anonim ***** válasza:
69%
Szerintem amúgy az is elég, hogy a dolog gusztustalan. Például nekem általában nehéz elvenni az étvágyam valami gusztustalan történettel, de másoknak könnyebb, és ezt belátva nem mesélek undorító dolgokat az asztalnál. Szerintem ez az indok épp elég. Mert akarok barátokat.
2015. jún. 24. 23:11
 7/21 A kérdező kommentje:

nyilván ha a haverok megkérdezik, hogy vagyok, nem azzal kezdem, hogy tök jól, épp most huggyoztam bele a mosdókagylóba. és jó volt a meccs az este.

ez magánügy. de miért ne lehetne belepisálni?

valakinek gusztustalan ,valakinek nem, ez egyéni vélemény.

de a LOGIKUS/EGYETEMES oka mi annak, ami miatt nem szabad belepisálni?

2015. jún. 24. 23:40
 8/21 anonim ***** válasza:
63%
Szívesen mosol arcot afölött a mosdó kagyló fölött, amiben néhány perccel korábban belehugyoztál?
2015. jún. 25. 01:56
 9/21 A kérdező kommentje:

lefolyatom vízzel. és a szag se érződik. az arcomat meg nem nyomom neki a mosdókagylónak.

bele is köpök fogmosás után, akkor azt se kéne mert utána hogy mosok arcot?

meg seggtörlés után is ott mosok kezet... na az mivel jobb akkor?

2015. jún. 25. 07:53
 10/21 anonim ***** válasza:
42%
Annyi biztos, hogy te nem érzed a szagát...
2015. jún. 25. 10:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!