Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ki milyen típusú diákmunkát...

Ki milyen típusú diákmunkát végzett eddig? Mi volt amit szerettetek és mi volt rémes?

Figyelt kérdés

2015. jún. 23. 11:25
 1/7 anonim ***** válasza:

Utastájékoztattam már a BKK-nál, az jó volt, voltam az Auchannál kérdőíves, a baj csak az volt hogy nagyon hosszú volt, és teljesítmény arányos volt a fizetés. Call centerben is voltam többször, a bunkó embereket leszámítva jó meló, ha van beszélőkéd. Voltam az Elise Fruit-nál is, az gyümölcs és zöldség válogatásból állt főleg, pörgős fizikai meló volt, élveztem de kimerítő is volt :D nemrég egy hónapot voltam a Lidl-nél, könyebb fizikai munkának mondanám, mindenki jófej és segítőkész volt velem, hamar bele lehet rázódni. Most fogok visszamenni, nagyon várom már, a fizu is jó.

A diákszövetkezetek akiktől ezek a melók voltak:

BKK, Elise Fruit, Lidl - Multijob

Auchan - Meló-Depó

Call center - Mads

19/l

Bp.

2015. jún. 23. 11:52
 2/7 anonim ***** válasza:
Semmit, nem vagyok hülye. Inkább elmentem feketén építkezésre és 2,5 hét alatt kerestem annyit mint mások diák munkával egy nyár alatt
2015. jún. 23. 12:11
 3/7 anonim válasza:

Életem első diákmunkája kukorica címerezés volt, hát na arra mondanám, hogy rémes. De dolgoztam még az Obiba is, mint árufeltöltő agyon jó munka volt, laza és jól fizető. BKK-nál is dolgoztam, mint utasszámláló legjobban fizető, kedves társaság csak hideg volt.

Amúg kedves kettes válaszoló engem még ha "szenvedek" is a pénzemért, de biztos kifizetnek, téged meg hát.. sose lehet tudni, nem biztos, hogy ötülnék ha lenyomok 8 óra nehéz fizikai mukát (bár esetemben ez nem valószínű) és nem fizetnek ki és még perelni se tudok mert hoppsz nincs szerződés. De ki h látja.

16L

2015. jún. 23. 15:57
 4/7 anonim ***** válasza:

Újságosztogatás- szerettem, bár télen mínuszokban gyakran lefagytam.

Mosoda- ezt utáltam, mindenem fájt és az ott dolgozók is állandóan beszóltak, kényes kisasszonynak neveztek azért, mert sovány vagyok (wtf).

Hűtőház- nehéz, szar munka, kukoricát kellett válogatni, de maga a társaság jó volt, a munkások rendesek voltak.

Műanyaggyár: ahova soha nem megyek vissza, 12 óra alatt volt, hogy egyszer sem engedtek ki enni.

Benzinkút: ez is jó volt aztán kirúgtak mert elütött egy autó és én nem szóltam 24 órával hamarabb, hogy nem megyek be.

Nyomdák: eddig a legjobbak. Könnyű munka, jó társaság (persze kivételek vannak de őket nem kell figyelembe venni).

25/L (Debrecen)

2015. jún. 23. 23:09
 5/7 anonim ***** válasza:
Előző még, a call centert kihagytam. Eleinte jó volt, utána egyre többet követeltek, a vége felé olyanokat kellett (volna) eladnom, amiért már komolyan én szégyelltem magam. Ráadásul sokszor hazaküldtek hamarabb, hogy ne lehessen meg a heti x órám-> tehát ne kaphassak magasabb fizetést. Amint találtam másik melót, kiléptem.
2015. jún. 23. 23:11
 6/7 anonim válasza:
Önkormányzatnál dolgoztam a Városházán. Leveleket pecsételtünk, borítékoltunk, adtunk fel. Nem hajtottuk agyon magunkat, szerettem egyébként.. de nemcsak ezért, hanem a jó társaság miatt is és a főnök is rendes volt nagyon:)
2015. jún. 29. 22:15
 7/7 anonim válasza:
NAV-nál voltam adminisztrátor. Aki sokat ráér április végétől/ május elejétől annak csak ajánlani tudom. Ugyan monoton volt egy idő után, de én élveztem. A társaság is szuper volt.
2015. jún. 30. 20:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!