2 terhesség megszakításom volt?
A kettő között eltelt 18 év. Közös bennük, hogy mindegyik egyszeri alkalom volt, nem alkalmi, de első védekezés nélküli alkalommal jött össze (igen, hiba volt, de ki nem hibázik). Közben volt 2 tartós kapcsolatom, ahol nem védekeztünk, jöhet a baba, de nem jött....
AZ utolsó AB 39 éves koromban volt, amikor ugye azt mondják, nehéz teherbe esni. Nekem ELSŐRE sikerült.
Nme tartottam meg, nem ide tartozik miért. De miért van az, amikor akartuk, nem jött össze évekig, amikor nem, akkor elsőre?????
A tartós kapcsolatban a férfi partner sem volt meddő, azóta van gyereke, tehát ezt sem lehet mondani.
"Két gyereket kinyírtál"
Ez azért erős túlzás.... Mert neked nem sikerül, ne másokon vezesd le a feszkót, oké?
Drukkolok neked, de legyél ilyen durva, mindenkinek meg van a saját bakancsa, ha érted....
hallottam, már hogy mikor kéne a baba nem jön, mikor meg nem akarod akkor igen :')
szerintem lehet ahhoz köze, hogy mikor akartatok gyereket rástresszeltél, vagy volt rajtad valamilyen nyomás, hogy na akkor jöjjön jöjjön miért nem jön már..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!