Én lennék bunkó? Hogyan közöljük ezt velük?
Ősztől egyetemista leszek, és egyik barátnőmmel beszéltük, hogy talán lakhatnánk együtt. Viszont én egyetemre megyek egy olyan szakra, ahol szinte egész nap tanulnom kell, csendre van szükségem. Nincsenek igényeim a luxusra, de azért szükségem lenne egy külön szobára, viszont a lány és a szülei úgy vannak, hogy minél olcsóbb legyen, jó lesz úgyis, ha csak 1 szoba van kettőnknek.
Igen ám, de ő nem megy egyetemre, neki nem lesz fontos, hogy tudjon tanulni, viszont nekem nem lesz időm, hogy órákat fecsegjek vele a semmiről, holott tanulnom kell, és bunkó sem akarok vele lenni, hogy állandóan kiküldözgetném a szobából. A szüleimnek belefér, hogy nekem egy kisebb lakást béreljenek (csak nekem, egyedül), a lány viszont nem tudom, hogy hol/kivel fog akkor lakni.
Egyébként úgy volt, hogy majd egyedül lakom, mert amúgy is így jobban érzem magam, csak aztán felhozták ezt az ötletet. Nem rossz szándékkal írom, de a szüleitől kitelik, hogy ha éppen az adott hónapban másra költik a pénzt, akkor az én szüleimmel fizettetik ki a lányra eső részt is.
Hogyan közöljük ezt úgy velük, hogy mégis inkább egyedül fogok lakni? Már mondtam, hogy nekem kell külön szoba, viszont ők nem nagyon díjaznák, mert az úgy drágább.
Mondd hogy talaltatok egy tök joo lakast, es kiberelted… Es mar nem tud odakoltozni, gyorsan kellett dontenetek…
Hajrá!! ;)
EgyszEruen berelj ki egy kislakast magadnak. Mondd a lanynak, h: " Bocsi, nem fogunk egyutt lakni megsem."
Nem vagy bunko. Az egyetEmen nekem is sokat kellett tanulni. Ne hagyd magad visszahuzni. Most a diplomad a legfontosabb. Ha jo barat a csaj, akkor megerti. Ha nem , megszabadulTal egy piocatol. N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!