Miért szól a kérdések 70%-a arról, hogy a lányok/nők miért miért működnek olyan furcsán?
Már hánynom kell ettől a hozzáállástól, amit ez az oldal tanúsít.
Bármilyen abszolút normális dolgot csinál egy lány, BIZTOS hogy van egy gyakorikérdésekes kérdés, a témával kapcsolatban.
"Miért vesznek fel szoknyát a lányok nyáron?"
"Miért küldenek hangulatjeleket a lányok?"
"Miért szeretik a lányok a rózsaszínt?"
"Ti is észrevettétek, hogy a nők mindig befelé fordítják a wc papír gurigát? MIÉRT??????"
Komolyan mint egy csapat 8 éves!
Az is jellemző, hogy a rossz szokásokat szinte csak a lányoknak róják föl.
"Szerintetek nem gáz, ha egy lány részeg?"
"Ugye milyen undorítóak a női dohányosok?"
"A nők miért nem írnak helyesen?"
"Miért erkölcstelen minden nő?"
Édes Istenem!
A legrosszabb meg az, hogy ezzel a lányok önbizalmát is aláássák.
Nem egyszer olvastam olyan kérdést, hogy nem gáz-e, ha a kérdező lány létére szeret sportolni, rock zenét hallgatni, horrort nézni, stb..
Vagy "A pasim sz@r az ágyban. VELEM LEHET A GOND?"
Nem érzik ezek az emberek, hogy milyen gyerekes és kiábrándító ez az egész?
#2 nem én voltam...
#3 tudom, de akkor is irritál :S
Mert nem embernek tekintik őket. Csak férfi lehet érdekes, sokoldalú. Szeretem, mikor olyat mond valaki, "te biztos nem lány vagy, azok nem értenek a számítógéphez".
???
A tévéshow-k is csak mostanában kezdtek el normális női karaktereket írni, akik nem állandóan vigyorognak, és azt várják, hogy elvegyék őket.
Mert agyatlan hülyegyerekek, akik nem tudnak gondolkodni.
Ki lehetne ezt fejteni hosszabban is, de a lényeg ugyan az. A felfogások szánalmasan gyenge.
Mert a sikertelenséget ezzel a legkönnyebb magyarázni.
Szerintem csak annyi működik belőlük furcsán mint férfiból. 95%-nak mind van valami defektje nemtől függetlenül, szóval lehet általánosítani.
Mint ha megkérdezném, miért örül az ember annak ha nyer valamit?
A nő a férfiban lát furcsa dolgokat a férfi a nőben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!