Szerintetek hány éves korig számít valaki kishölgynek?
Figyelt kérdés
Nap mint nap furcsa dologgal szembesülök mostanában.Pont most vagyok 30 éves,és még a nálam fiatalabbnak tűnő lányok is simán lekishölgyeznek,a pár évvel idősebbek lekislányoznak.Szerintetek 30 évesen még beleférek ebbe a kishölgy kategóriába?Engem még úgy tanìtottak,hogy kb 16 éves korig kishölgy valaki :)2015. jún. 18. 22:38
1/9 anonim válasza:
Kishölgy általában 18 kisasszony addig amíg férjhez nem megy/nem szül
2/9 A kérdező kommentje:
Akkor én már a kisasszony kategóriába sem férek bele,mert férjnél vagyok.
2015. jún. 18. 22:43
3/9 anonim válasza:
Egy idősebbnek 30 évesen is lehetsz kishölgy.
4/9 anonim válasza:
Nálam is ugyanez a helyzet.
Amikor nemrég ágynemű huzatot akartam venni, az eladó megmutatta hogy milyen szép ifjúsági ágyneműk vannak, és ajánlott pár színt, ami ebben a korban divatos. Elég gyakran előfordul velem az ilyesmi.
De inkább nézzenek fiatalabbnak, mint öregebbnek. :)
6/9 anonim válasza:
a kishölgy az egy derogáló jelző, ha valakit tapintatosan akarsz lehülyézni
7/9 anonim válasza:
Szerintem is degradáló. Olyan, mint a kisúr :)
8/9 anonim válasza:
A kishölgy kifejezést max náladnal idősebbek hasznalhatnák rád..
Egyébkén kb 35 40 éves korig az idős urak, asszonyok szokták..
Egyébként ha férjnél vagy a kisasszony sem helyes...fiatal asszony, azt szokták mondani...
Sok esetben, ha hasonló korú ember mondja a kishölgyet, az tényleg degradálő
9/9 anonim válasza:
34 vagyok 2 gyerekkel, és rendszeresen lekislányoznak a 40-es, 50-es nők...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!