Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Van legális módszer a korom...

Van legális módszer a korom megváltoztatására?

Figyelt kérdés
Egy valamit szögezzünk le: Nálam gyogyósabb, dilisebb embert nem találni. A nevem, a korom és a nemem is utálom. Igazi dinka vagyok, de tényleg erre vágyom. 2 évvel fiatalabb szeretnék lenni papíron. Hazugságnak, átoknak érzem a valódi korom, köze sincs hozzám. (egyébként aspergeres vagyok) Személyit hamisítani nem akarok, nincs kedvem csücsülni egy olyan sz@aarság miatt, amivel senkinek se ártok.

2015. jún. 16. 15:33
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Nem, de tényleg nem érthető, ha most meg is változtatnák neked, két év múlva úgyis ugyanannyi idős lennél mint most, vagy a születési évszámod nem tetszik? Tökmindegy, nincs rá mód
2016. jún. 19. 18:25
 12/14 A kérdező kommentje:
Értem, köszi. :( A korom utálom, nem magát az évszámot
2016. jún. 19. 19:10
 13/14 anonim ***** válasza:

A korod attól nem változna, hogy egy füzetbe, amit a felső zsebedben hordasz mi van írva.

Érted a lényeget?

2017. febr. 5. 20:56
 14/14 anonim ***** válasza:
Igaza van az utolsónak, az utolsó előttinek és még sok más előttem szólónak. Szerintem ne erre fókuszálj, mert ezt soha nem fogod tudni átiratni. A nevedet viszont bármelyik tényező közül a legkönnyebb megváltoztatni. (mondjuk ha komolyan gondolod a nemváltoztatást, akkor ezt se ajánlom elsietni...)
2017. febr. 6. 01:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!