Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Letartóztathatnak azért ha...

Letartóztathatnak azért ha valakinek belenyírok a hajába nullás géppel?

Figyelt kérdés

2015. jún. 11. 18:22
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

A 6-osnak igaza van. Van egy ismerősöm, ő verekedett, késelt (lépszakadása lett a másik fickónak, szal simán 8 napon túl gyógyuló). Nem is fogadott ügyvédet, de elengedték azzal, hogy önvédelem volt :D semmit nem kapott!! Más verekedésekért van ejnye-bejnyéje, 1 éves felfüggesztett, hogyha rossz kisfiú lesz, Talán bekerül (ha lesz üres hely a böriben).

Akkor van 1 másik ismerősöm, ő nemi erőszakért (szakított vele a nő, ő meg kényszerrel csinált egy "búcsúszexet"). Őt 2 évre ítélték el, egyet ült.

Szerintetek? Lecsukni nem fogják, max. perelhet a másik fél. Egy derékig érő hajat 60ezernél többért nem adsz el, azt is akkor, ha szőke. Ennél többet nem igazán tudnának legombolni róla (ezt meg ügyvéd ismerősömtől tudom). Meg bizonyítsa be, hogy te voltál... megy hazafelé a sötétben egyedül és te belenyírsz ahol nincs térfigyelő... esélytelen.

2015. jún. 11. 19:57
 12/19 anonim ***** válasza:
0%

11*Egy derékig érő hajat 60ezernél többért nem adsz el, azt is akkor, ha szőke. Ennél többet nem igazán tudnának legombolni róla

Munkából kiesett idő, és egyéb nehézségek:DD A tárház végtelen. De mint mindenhol súlyosbító körülmény az előre megfontolt szándék. És hát a "kisasszonynak" kérdezőnknek van még több is a rovásán, ami mentve van természetesen:D

2015. jún. 11. 20:00
 13/19 anonim ***** válasza:
Lementetted. És akkor most mi lesz? Várod hogy bemondják a 6órás híradóba hogy Bivalybösznyétén egy lány levágta a másik haját?? Aztán jelentkezel az őrsön ,hogy te régebben lementettél egy névtelen oldalon egy vicces kérdést és kérnéd az eset súlyosabb elbírálását,mert hogy a kettő 100% összefügg és ez nemzetbiztonsági érdek. Vicces gyerek vagy te, de tényleg.
2015. jún. 11. 20:10
 14/19 anonim ***** válasza:

13 Én már csak ilyen vicceske vagyok, nekem már 5x volt derékigérő hajam, neki egyszer se ami normális lenne.

Vesztenivalója itt kinek is van?:D

A törvényt és egyebeket meg ismerni kell, hogy valamire biztonsággal legyinteni tudjál, mert mi van ha tévedsz?:D

A mentegetés az nagyon jó dolog:D

2015. jún. 11. 20:18
 15/19 anonim ***** válasza:
100%

Nem valószínű, hogy komolyabb kimenetele lesz a dolognak, attól még nem támogatom a dolgot. Persze ez attól is függ, hogy kinek a lányát akarod megnyírni...

A mi giminkben is volt egy iszonyú ótvar csaj, aki azzal kérkedett mindig, hogy épp ki ujjazta meg vagy kit vert össze, kinek hogy szólt be. Hamar elszaladt vele a ló, visszahallottam, hogy még engem is meg akart verni, pedig én aztán egy szót se beszéltem vele, én voltam az osztály csendes kislánya:D Amúgy mindenki nagyon megvetette, szóval azért ezt gondold meg, mert vissza fog ez még ütni valamilyen formában.

Aztán ezek valahogy mindig kikoptak a suliból...

Amúgy én aztán egy birka türelmű ember vagyok, de biztos, hogy te se élveznéd sokáig a hajad...:D És még lehet én a motoros haverjaimat is rád küldtem volna gimiben, és még csak az se kell, hogy megverjenek, hanem csak egy hónapig kövessenek hazafelé vagy éjjelente az ablakod előtt "beszélgessenek" és motorozzanak, hogy garantáltan ne tudj aludni.

2015. jún. 11. 22:14
 16/19 anonim ***** válasza:
100%
Nem tartóztatnak le, de 1-2 fogat könnyen elveszíthetsz. Az nem nő vissza... ;)
2015. jún. 12. 00:16
 17/19 pelgrim ***** válasza:
Lehet ennél még mélyebbre süllyedni?!!!
2015. jún. 12. 12:32
 18/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! Valóban egyszer megfordult a fejemben a dolog de olyan hamar el is száll ahogy jött.. :D azért sem néztem folyamatosan a válaszokat
2015. jún. 14. 20:51
 19/19 anonim ***** válasza:

Enyémbe belenyír6sz amúgy is majdnem kopasz vagyok :D

sőt le is nyírhatod az egészet

2015. jún. 20. 00:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!