A férfiak miért olyan ellenszenvesek az olyan nők felé akik kemények, határozottak vagy okosak?
Aki szerint ne általánosítsak meg hasonlók a saját bőrömön tapasztaltam nem egyszer nem kétszer szóval az én nézőpontom szerint így van.
Azt is észrevettem hogy próbálják elnyomni, ellehetetleníteni az ilyen nőket vagy ha nem tudják messzire elkerülik őket, kedves férfiak mi játszódik le bennetek ilyenkor??
Igen, nekem se jönnek be az ilyen típusú nők sajnos, mindig is konfliktusaim voltak az ilyenekkel.
Ez valószínű a férfiak nagy többségében genetikailag kódolt dolog, hogy milyen az ideális nők számukra, és az semmiképp sem a fent említett verzió.
Olyanokat keresnek, akik vevők a keménykedéseikre, macsóságra, védelemre szorulnak, és igazán nőiesek, kis vékony hanggal, stb.
Ezt a feminista marhaságot is a fent nevezett hölgyek hajtják, a probléma csak az, hogy ők saját magukat nőnek írják le, és nem értik a helyzetüket, mivel empátia nélkül képtelenek egy valódi nő szerepébe beleélni magukat.
Én az ilyen nőket inkább férfiaknak tekintem, akik ráadásul még trükközve akarnak előnyre szert tenni, nem csak a hagyományos férfi módon.
A férfiak meg ugye a többi férfiben legtöbbször a konkurenciát látják. Én is.
Ez lehet a magyarázat.
Mindenkinek más az ízlése. Nekem nem jönnek be az ilyen militáris csajok. Sőt, a legtöbb pasinak nem jönnek be. Vannak, akiknek meg bejönnek, ennyi.
Egyébként meg, ha valaki (nemtől függetlenül) kijelenti magáról, hogy ő okos, az már alapból visszataszító nekem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!