Neymarnak eddig hány barátnője volt aki tuti hogy az volt?
Figyelt kérdés
És hogy hívják őket? Ilyenekkel kíméljetek hogy ki az meg stb.2015. jún. 6. 12:28
2/4 A kérdező kommentje:
Megkértelek hogy ha nem tudod ki az ne is írjál. Magyarul írtam remélem olvasni tudsz -.-"" amúgy meg ma a Barcelona nyerte a BL-t és Neymar rúgta a harmadik gólt. :))
2015. jún. 6. 23:18
3/4 anonim válasza:
Aki a legbiztosabb a brazíl szappanopera sztár:Bruna Marquezine,akivel évekig együtt volt.
Kétes(ek):Patricia Jordan modell,Szoraja Vucselics szerb híresség.Neymar állítólag magánrepülőt küldött Szorajáért barcelónába ám kapcsolatukat cáfolták,
Carolina Dantas Davi Lucca édesanyjáról nem tudni hogy voltak-e együtt.Az biztos hogy a gyereket nem tervezték,és egy közös barátjukon keresztűl ismerkedtek meg.De számos lány/nő van még akivel összehozták de később kiderült,hogy azok közül eggyel sem volt együtt,csupán csak a média hozta össze.
Jelenleg nincs barátnője.
4/4 A kérdező kommentje:
Igen én is róluk hallottam csak azt gondoltam több is volt. Köszönöm szépen a válaszod ment a zöld kéz :))
2015. jún. 7. 12:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!