Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Neymarnak eddig hány barátnője...

Neymarnak eddig hány barátnője volt aki tuti hogy az volt?

Figyelt kérdés
És hogy hívják őket? Ilyenekkel kíméljetek hogy ki az meg stb.
2015. jún. 6. 12:28
 1/4 anonim ***** válasza:
0%
Az ki a tököm?
2015. jún. 6. 12:44
 2/4 A kérdező kommentje:
Megkértelek hogy ha nem tudod ki az ne is írjál. Magyarul írtam remélem olvasni tudsz -.-"" amúgy meg ma a Barcelona nyerte a BL-t és Neymar rúgta a harmadik gólt. :))
2015. jún. 6. 23:18
 3/4 anonim válasza:
83%

Aki a legbiztosabb a brazíl szappanopera sztár:Bruna Marquezine,akivel évekig együtt volt.

Kétes(ek):Patricia Jordan modell,Szoraja Vucselics szerb híresség.Neymar állítólag magánrepülőt küldött Szorajáért barcelónába ám kapcsolatukat cáfolták,

Carolina Dantas Davi Lucca édesanyjáról nem tudni hogy voltak-e együtt.Az biztos hogy a gyereket nem tervezték,és egy közös barátjukon keresztűl ismerkedtek meg.De számos lány/nő van még akivel összehozták de később kiderült,hogy azok közül eggyel sem volt együtt,csupán csak a média hozta össze.

Jelenleg nincs barátnője.

2015. jún. 7. 09:42
 4/4 A kérdező kommentje:
Igen én is róluk hallottam csak azt gondoltam több is volt. Köszönöm szépen a válaszod ment a zöld kéz :))
2015. jún. 7. 12:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!