Lesz majd olyan, amikor a Facebook kimegy a divatból, lecsökken a népszerűsége?
Véleményem szerint igen. Úgy érzem most érte el a csúcspontját, a felhasználók kezdik kimeríteni az összes lehetőségét és nem tölti el őket az újdonság varázsával napi szinten. Úgy tűnik nem lehet többet kihozni belőle. Bár a fejlesztők gondolom napi szinten erőlködnek az újításokon, de nem tudnak olyan gyorsan haladni, mint amilyen szintű a felhasználók fantáziája és az igénye. Ráadásul egyes újítások nem is tetszenek sokaknak. Épp úgy kimegy a divatból majd, mint az iwiw, de ahhoz előbb kell egy konkurencia, aki kitalál majd ütősebbet.
Valami olyasmit, ami sokkal interaktívabb lesz, dizájnosabb, az okostelefonokra épül inkább mint pc-re, és a telefon gps funkciójának köszönhetően már semmit nem kell megnyomnod és megosztanod ahhoz, hogy a fél világ tudja, hogy épp merre jársz. Ez a mai Való Világ mániában könnyen elképzelhető, mert a sok ostoba tininek minden vágya, hogy a nap 24 órájában még a segglyukába is bele lássanak. A közösségi oldal pedig arra épül, hogy minél több infót oszthassanak meg és tudjanak meg egymásról. A facebookban még egyelőre van intim szféra, de a jövő közösségi oldala Big Brother lesz.
szerintem már kicsit csökkent. pl ott az instagram. nagyon sok ismerősöm már nem is rak fel facera új képet, csak instagramra. most nem mondom hogy emiatt megbuktatják a facebook sikerét, de én úgy veszem észre, hogy a legtöbb ember már nem használja állapot megosztásra vagy böngészésre. én is csak a cset miatt használom , azt is telefonról.
szerintem is lesz egy másik hasonló oldal, ami jobban fog tetszeni és szépen lassan áttelepülnek rá az emberek. de ez még nem most.
mert pl hiába van sok alkalmazás ahol ingyen lehet telefonálni/videóhívásozni/üzenetet küldeni.. a messenger is tudja ugyanezt, ráadásul itt több ismerőd fent van mint mondjuk viberen vagy whatsappon..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!