Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Lányok! Nektek bejönnek a...

Lányok! Nektek bejönnek a magas, sportosra kigyúrt, tetovált, elegánsan öltözött rövid vagygöndörhajú kékszemű férfiak? 23f

Figyelt kérdés
2015. máj. 25. 20:19
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Egyetértek. Lehet valaki tetovált és elegáns is egyszerre. Miért ne lehetne? A sportosan kigyurt pedig teljesen rendben van. De azért legyen agya is meg humora, ha lehet.
2015. máj. 27. 22:34
 12/19 anonim ***** válasza:

Az én ideálom egy magas, de nem égimeszelő pasi, akinek gyönyörű barna szemei vannak, hosszú szempillákkal, férfias arcvonásokkal, sötét hajjal, ami göndör, de nem olyan David Luizosan, hanem csak enyhén, de akkor az már inkább hullámosnak számít. Nem szeretem a hosszú hajat, csak olyan normális hossza legyen, amibe még bele lehet túrni ujjal. Nem szeretem az olyanokat, akik a kondiban töltik az életüket és fehérjét esznek/isznak fehérjével reggeltől estig. Szóval a kétajtós szekrény nem nyerő. A sportosan kigyúrt valószínűleg azt takarja nálam is, amire te gondoltál, na az oké. Elegánsan öltözött, végül is igen, sportosan elegáns is lehet valaki, az is bejön. Tetoválás nálam végül is mind egy, örülök ha nincs, de az sem zavar ha esetleg van. A gond csak az, hogy én még ilyen pasival nem találkoztam, csak képen láttam, szóval ennyi erővel egész életemben egyedül maradhatnék, ha arra várnék, hogy jöjjön az álompasi.

Azért kíváncsi lennék a kérdésben szereplő férfira így leírás alapján :)

2015. máj. 28. 19:59
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
Mindenkinek más az ideálja. Még jó. Különben milyen unalmas lenne az élet. Egy klassz tetoválás pedig kifejezetten sexi tud lenni.
2015. máj. 28. 20:20
 14/19 anonim válasza:
32%
Most az ecstfejű ájfongyerekek a menők...és hogy miért "elegánsak"? Mert a bazári zakó eltakarja a pettyhüdt hasat, a válltömés meg a zsenge vállakat, ami olyan mai trendi gyerekeken, mintha nők lennének. Egy igényes hapsi karbantartja a testét sporttal, ami meg fog látszani....ezt a legegyszerűbb a lusta embereknek le izomagyúzni.
2015. máj. 29. 10:28
 15/19 anonim ***** válasza:
Most nem az ,,ajfon"-ról van szó,hanem a kérdezőről.A válaszom,nem,nem jön be a kigyúrt,tetovált.
2015. máj. 29. 17:55
 16/19 anonim ***** válasza:

ma 10:28-es: azért a két véglet közt vannak normálisan kinézö férfiak is.

A kigyúrt, tetovált férfiak nekem nem jönnek be, meg a cingár ecsetfejüek sem.

2015. máj. 29. 18:26
 17/19 anonim válasza:
Igen!
2015. máj. 31. 06:41
 18/19 anonim ***** válasza:
NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEM!!!!!!!!!!
2015. jún. 8. 02:41
 19/19 anonim válasza:
Bejöööön !! :D
2015. jún. 8. 20:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!