Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Halatlansag lenne nehany...

Halatlansag lenne nehany cuccot eladni/elcserelni?

Figyelt kérdés
Eleg rosszul allok anyagilag. Ismerostol kaptam 2-3 honapja egy csomo hasznalt ruhat, ami nagyon jol jott, mert mar alig volt mit felvennem. Mindegyik teljesen jo, hasznalhato ruha, viszont nemelyik nagyon rosszul all nekem. Most jott az otlet, hogy azokat a darabokat, amik nagyon nem az en stilusom, eladok es az arabol veszek turkaloban olyanokat, amik jobban allnak nekem, vagy elcserelem oket ilyenekre. Viszont rossz erzes, hogy az ismeroseim nyilvan hordasra adtak, nem eladasra. (Persze nem fogom elmondani nekik, hogy mar nincsenek meg.) Szerintetek?
2015. máj. 20. 18:38
 1/8 A kérdező kommentje:
Most latom, hogy rossz a kategoria, remelem, a moderatorok atteszik.
2015. máj. 20. 18:39
 2/8 anonim ***** válasza:
Ha már őszintén megköszönted, megháláltad nekik akkor mindegy mit csinálsz vele.
2015. máj. 20. 19:14
 3/8 anonim ***** válasza:

Aztán ha rákérdeznek elmondod hogy nem állt jól és nem akartad hogy a szekrényben porosodjon.

Ha meg nekik még kéne azért kérdezd meg.

2015. máj. 20. 19:16
 4/8 anonim ***** válasza:
Kétlem, hogy valaha bárki is áttúrná a cuccaid, hogy mi van még meg a kapott ruhákból egyrészt, másrészt ők azt neked adták, nincs közük hozzá, hogy te mit teszel vele. Amelyik nem áll jól neked, add el/cseréld el bátran, a te dolgod.
2015. máj. 20. 19:52
 5/8 A kérdező kommentje:
Koszi a valaszokat. Csak azert tettem fel a kerdest, mert itt az oldalon tobb olyat lehetett olvasni, hogy x adott hasznalt cuccokat y-nak, de y milyen szemet, hogy eladta, vagy valaki kereste az adomanyozasi lehetoseget, de lehetoleg ne olyannak, aki eladja, mert nem arra adja, hanem hasznalatra stb.
2015. máj. 20. 21:02
 6/8 anonim ***** válasza:
Ha másikra cseréled, abban nincs vagy azért adod el, hogy ruhát/kaját vegyél belőle, abban nincs semmi rossz. Most ami szerinted ronda/ nem a méreted meg mittudomén, minek tárold?
2015. máj. 20. 21:04
 7/8 3005 ***** válasza:
én vagyok az egyetlen aki halhatatlanságot olvasott elsőre??
2015. máj. 20. 23:38
 8/8 A kérdező kommentje:
Utolso, en is azt olvastram, amikor masodszor visszatertem a kerdeshez. :)
2015. máj. 21. 11:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!