Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Nyilvanosan maszturbalt. Mit...

Nyilvanosan maszturbalt. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Az iment a buszmegalloban valami arra kesztetett, hogy nezzek oldalra es az lattam a szemem sarkabol de megis jol kivehetoen, hogy hatol az uvegen keresztul maszturbal egy ferfi kozvetlen a hatamnal. Nem neztem ra, nem lattam az arcat viszont NYILVANOSAN csinalta azt ami buntetett. Teljesen lefagytam, kb1percig meg ott is ultem tovabb, ha nem kaptam volna sokkot biztos elkuldtem volna a tudjuk hova.. De megszolalni sem birtam. Amint felfogtam rogton elmentem onnan es mire vissza neztem mar nem volt ott. De a buszmegallo hatanal levo parkoloba lattam egy embert aki figyelt, de mivel rossz a szemem megint nem lattam az arcat. Ilyenkor mit kell tennem? Szoljak a rendorsegnek, hogy maszturbalt ram egy ember akinek meg az arcat sem lattam? 12eves hugom van aki minden reggel abbol a buszmegallobol indul iskolaba nagyon nem szeretnem, hogy vele is ez tortenjen vagy rosszabb! 16/L

#rendőrség #maszturbálás #nyilvanos maszturbalas
2015. máj. 12. 13:28
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Szulonek velem kell jonnie a rendorsegre? Vagy egyedul is tehetek bejelentest? Nem szeretnem oket ezzel terhelni mert igy is van eleg gondjuk.
2015. máj. 12. 14:42
 12/19 anonim válasza:
Mindenekelőtt telefonálj a Rendőrségnek! 107-et hívd fel vagy 112-t s jelentsd be! Ott csak nevet kell megadnod asszem, de lehet születési dátumot is kérdeznek! Jelentsd be, mondd el mit láttál! Ha senki nem szól, előbb-utóbb továbbmegy s még szörnyűbb dolgokat csinál! telefonálj a rendőrségnek!
2015. máj. 12. 15:03
 13/19 anonim ***** válasza:
Felesleges bemenni ezért, felhívod őket, megmondod mivan. Nyilván nem fog egy kisbusznyi rendőr kimenni, de esetleg érkezik más bejelentés is.
2015. máj. 12. 16:07
 14/19 anonim válasza:

Legközelebb ne légy szívbajos, telefon elő és fotó, vagy videó! ezután többet nem fogod látni az biztos! Sőt a felvétel bizonyítéknak is alkalmas!

Amúgy az ilyen magamutogató "szatírok" tényleg nem ártalmasak, nem erőszakosok, sőt igen is félénkek! Általában!!! De csak általában.

Semmi szükség ezt tesztelni, de a képrögzítés jól jöhet!

2015. máj. 12. 18:23
 15/19 A kérdező kommentje:
Nagyon megbantam, hogy nem kapcsoltam hamarabb. Nem ilyen vagyok.. Meg is akkor/abban a pillanatban/hirtelen felindulasbol azt tartottam helyenvalonak, hogy ugy teszek mintha nem lattam volna semmit es elmegyek. A rendorseget azota s hivtam. Amiota kiirtam a kerdest azota tanulok egy nagyon fontos temazarora tobb-kevesebb sikerrel! Azert gondoltam szemelyese bemenni mert iskolabol haza jovet nagyon kozel van az illetekes rendor fokap es amugy is szemelyesen sokkal osszeszedettebben tudom elmondani a torteteket. Ezert a kerdesem meg mindig fennall, hogy szulonek kell velem jonni?
2015. máj. 12. 18:47
 16/19 A kérdező kommentje:
A helyesirasi hibakat nezzetek el nekem! A telefonom most valahogy nagyon nem akar egyuttmukodni velem!
2015. máj. 12. 19:02
 17/19 anonim válasza:

"A feljelentés minden olyan - a hatóság tudomására hozott - formához nem kötött közlés, amely meghatározott vagy ismeretlen személy által elkövetett bűncselekmény, szabálysértés gyanújára utaló tényállást, illetve adatot tartalmaz. A feljelentés bárkit megillető jogosultság, amelyet megtehet jogi és természetes, ismert és "ismeretlen, névtelen" személy is."

A fenti idzet a Rendőrség honlapjáról származik!

[link]

Tehát akár te akár a szüleid nyugodtan megtehetik a bejelentésedet bármelyik rendőri szervezeti egységnél!

Nem kell ugyan törvényes képviselő a bejelentéshez, de azt javaslom beszéld meg a szüleiddel előtte a dolgot. Ők is megtehetik a Te általad elmondottak szerint.

A bejelentéshez nem kellenek, de ha rögtön ki is akarnak tanuként hallgatni az ügyben, akkor már igen.

Ha van még kérdésed írj privit!

2015. máj. 12. 19:29
 18/19 anonim válasza:
0%
Legközelebb nyújts neki egy segítő jobbot.
2015. máj. 13. 08:25
 19/19 anonim ***** válasza:
Síírok :'''''DDDDDDD én behuggyoztam volna a röhögéstől ha meglátom :DDDDDDDDD
2015. máj. 20. 21:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!