Miért ilyen gonosz egyik másik szülő?
De ezek gyerekek az isten szerelmére! Nem házasságra lép a Fülöp szigetek királya egy parasztleánnyal, hanem egy közép középosztálybeli és egy felső középosztálybeli tini.
De tényleg annyira hülyeség, még 100 szempontból beleköthetnék az egészbe...
Ugyanabba a szakközépiskolába jártok, így a gyerek egy dekával nem jobb nálad és te se nála.
Menj akkor a fiúhoz amikor nincsenek otthon a szülei, vagy menjetek máshova ha "arról van szó", ha pedig nem arról, akkor nem is értem miért kell találkoznod a fiú szüleivel.
Amúgy miért nem lehet elengedni a füled mellett? Ha az iskolába lehülyéz a tanár, azon sem rágódsz, mert hadd hülyézzen le, azzal nem befolyásolja a te életed.
Ha szereted a srácot akkor emiatt tényleg nem hagynád el.
Hát ez egyszerűen undorító! Micsoda hatalmas próbléma!
Leírom a saját véleményem, undorítóak a szüleik beteg emberek agyilag! Szóval ők élvezik azt hogy téged lenézhetnek,egy 35-40 éves nő miért baxtatja a fia barátnőjét folyton? Nem épp kedvesnek kéne lenni? Nővérem fiának is most van első barátnője de mikor ott voltam vendégségbe soha senki nem mondott neki egy csúnya szót se ! Próbáltunk vele kedvesek lenni :) A lényeg hogy ti együtt vagytok, szeressétek egymást amíg lehet! A szülők meg ha nem tudnak valakit vendégként fogadni akkor tárgytalan! Szerintem ismerjenek meg téged, valakit azért lenézni mert csupán szak suliba jár badarság, személyes tapasztalat! ismerek olyan srácok aki csak szaksulit végzet mégis nagyon okos és precíz, de olyat is aki érettségit végzett és bunkó kétszínű életképtelen! Amúgy idővel mindenkinek Én azt ajánlom mond meg a "barátodnak" hogy mondja meg a szüleinek a szemébe, ez beteges amit csinálnak! Mi a francért foglalkoznak veled? Miért támadnak téged folyton gondolom nem büdösen izzadtan mentél oda! Az írásod alapján ügyes művelt lánynak néznek! :) Remélem tudtam segíteni! :) Ne törődj velük nem te tehetsz arról hogy buták és bunkók az emberek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!