Felraktak egy leányzót a napiszarra és engem akarnak bemószerolni, hogy én raktam fel mit csinálnak ilyenkor?
Azt ellenörizni tudják, hogy honnan lett feltéve, mert az IP számot vissza tudják keresni (akkor is, ha "elrejtette", ez csak privát emberekkel szemben érhet valamit)
Ha nem te voltál, akkor még véletlen sem fognak téged elvinni, ha meg a te gépedröl vagy Wifiden kesezrül tette fel valaki, akkor te is hibás vagy.
Értem. Végül is ezekkel az információkkal tisztában voltam,tehát akkor várhatom folyamatosan,hogy vagy jönnek vagy nem és viszik a berendezést :) Hát akkor jöjjenek.
És ha nem találnak semmit,mert ugye furcsálnám ha találnának -.- akkor én polgári peres ügyben indíthatok rágalmazásért feljelentést?
"
Értem. Végül is ezekkel az információkkal tisztában voltam,tehát akkor várhatom folyamatosan,hogy vagy jönnek vagy nem és viszik a berendezést :) Hát akkor jöjjenek."
NEM visznek el semmit, ha nem a te IP-röl ment a dolog - ezt ugyanis a neten keresztül meg tudják állapítani, semmi szükség a te berendezésedre.
"És ha nem találnak semmit,mert ugye furcsálnám ha találnának -.- akkor én polgári peres ügyben indíthatok rágalmazásért feljelentést?"
Elvileg indíthatsz, de ha nem tudod bizonyitani, hogy a feljelentö akarattal adott meg téves nevet, akkor nem érsz el semmit, csak fizetheted a perköltségeket.
A rendörséget meg nem perelheted, mert ök kötelesek minden bejelentést ellenörizni.
Akkor ne is várjak kommandósokat könnygázzal és kutyákkal be toppani a bejárati kapun??
Ez amúgy olyan tré egy téma. És mivan ha én találok ki valakiről olyat,hogy mondjuk megfolytott 15 afrikai bevándorlót és megette őket! Akkor mennek a zsaruk és turkálnak a wc-be vagy mi a fene????
Jézusom, nem néztél te (is) egy kicsit sok krimit? :D
Kommandósokak meg a kutyákak akkor sem küldenének hozzád, ha te töltötted volna fel a képet. Egyszerűen becsöngetne két zsaru és bevinnének.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!