Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Csak én nem értem azokat,...

Csak én nem értem azokat, akik nem akarnak dolgozni? Pláne, ha már családjuk is van

Figyelt kérdés

Nem azokra gondolok, akik gyárban 12 óráznak, azt nyilván senki nem akar. Hanem azokra, akiknek van szakmájuk, esetleg diplomájuk, kapják a jobbnál jobb lehetőségeket, és nem akarnak mozdulni se. Egy hölgy az ismeretségi körömben sorra kapta az irodai állásokat, és mindenhonnan kirúgatta magát, mert neki jobb otthon. Egy fiatal és tehetséges lány meg kijelentette, ha el is végzi az egyetemet, egy napot nem fog dolgozni, mert eltartja a párja.

Mi ebben a jó?

Én imádom a munkám, holott a nagytöbbség sikítófrászt kapna tőle (pincérnő vagyok, de én állok a pultban is, és én is takarítok, tehát olyan mindenes), el nem tudom képzelni, ne dolgozzak.

2015. máj. 7. 21:56
 1/7 anonim ***** válasza:
Sajnos ez Magyarorszàg.Itt màr a sz*r is ízetlen!
2015. máj. 7. 22:02
 2/7 anonim ***** válasza:
Ez most egy kis "öndicséret volt"? Tapsoljunk meg esetleg? Te dolgozol, én is dolgozom sokan dolgoznak rajtunk kívűl.. Ki nem sz*rja le, hogy más hogy éli az életét..
2015. máj. 7. 22:06
 3/7 anonim ***** válasza:
Azokat én sem értem. Nekem ha pár napig nincs munkám (vállalkozó vagyok) már megüt a guta. Nem csak a pénz tekintetében, hanem, mert meg öl az unalom otthon. (pedig kertes házban lakom és van egy csomó ház körüli munka is) Viszont az öcsém (már felnőttek vagyunk én 35 éves nő, az öcsém 31 éves férfi), pont olyan amit fentebb írtál. Milliószor több munkalehetősége van/volt/lesz mint nekem (mert férfinak született), függetlenül a végzettségtől, mégis mindig mindenre van kifogása, mindenhonnan kirúgatja magát, stb.
2015. máj. 7. 22:07
 4/7 anonim ***** válasza:
76%
Addig oké, hogy te imádsz dolgozni, de nem mindenki így van ezzel és ezt meg kéne érteni. Vannak (fejlett) országok, ahol a nők nagy része nem dolgozik mert felesleges lenne mikor egy fizuból is meg lehet élni, minek dolgozna ha nem akar és nem muszáj. Magyarországon is van aki nem akar és nem muszáj neki... és hagy döntse el ő maga és a párja, hogy így jó nekik. Nem igazán tartozik ez másokra.
2015. máj. 7. 22:07
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem akartam soha dolgozni,most se dolgozok.Néha beindulok,felvesznek valahova,eljutok odáig hogy a papírokat elintézzem,mindig történik valami ami miatt meghiúsul az egész :) Tehát ha van egy kis akarat bennem,akkor mindig közbeszól valami,ezt jelnek is veszem,hogy nem való nekem a munka :) Így is elmegy egy nap gyorsan,mi lenne ha még munka is lenne ...
2015. máj. 8. 07:55
 6/7 anonim ***** válasza:
Próbáld ki, hogy nem dolgozol munkahelyen. A szabad élethez nincs semmi sem fogható, persze pénz kell hozzá , ha csak a munkádból tudsz pénzhez jutni akkor nem ajánlom.
2015. máj. 8. 10:44
 7/7 anonim ***** válasza:
Én is és a bátyám is jól ellennénk otthon, munka nélkül.
2015. máj. 8. 20:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!