Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért változik a látta időpont...

Miért változik a látta időpontja FB-on?

Figyelt kérdés

Tegnapelőtt küldtem egy üzenetet, amit meg is nézett az illető 1 percen belül ( 20.50-kor). Másnap délutánig ez volt kiírva, majd megnéztem délután, és akkor már a láttánál 16.40 volt.

Ha azt akarta volna, hogy ne lássam, akkor rögtön olvasatlannak jelölte volna,nem? Vagy törölte volna. Mondjuk ő mindig mobilról fb-ozik, lehet, hogy csak azért írt ki másik időpontot, mert újra belépett a beszélgetésbe?

2015. máj. 2. 11:13
 1/3 anonim ***** válasza:
En inkabb azt a kerdest tennem fel, hogy minek nyomulsz nala, ha nem ir vissza :)
2015. máj. 2. 11:15
 2/3 A kérdező kommentje:
Nem nyomulok, már nem beszéltünk 1,5 hónapja, és most elköltözök, és csak annyit írtam neki, hogy hiányozni fog, meg egy smileyt. Nem is vártam el, hogy visszaírjon.
2015. máj. 2. 11:16
 3/3 anonim válasza:
igen, azért, mert mégegyszer megnyitotta a beszélgetést c;
2015. máj. 3. 00:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!