Én is ilyen fiatal vagyok. És ennyit gondlok mikor lefekszem az ágyba egy ilyen nap után: Ezt a napot is elpazaroltam.
Én egyáltalán nem szeretem így élni az életem. De olyan gyenge vagyok hogy képtelen vagyok ellene tenni. Én azt látom az egészben, hogy az emberi kapcsolatok megromlanak. Mindenki egészségtelenebben éli az életét. Ez egy megállíthatatlan folyamatnak tűnik. Szeretnék néha elmenni kerékpározni a barátokkal, túrázni, elmenni a hegyekbe. Könyveket olvasni a kertben. Eljárhatnánk a barátokkal sportolni. Teniszezni vagy valamit, amit élveznénk. De senki nem akar manapság. Meg pénz kell itt mindenhez. Lassan a levegővételhez is.
2015. máj. 2. 10:58
12/15 FüligJimmy88 válasza:
Ott a pont, #11-es: bomlanak szét az emberi kapcsolatok. Annyira marhára kellett az emberiségnek az a sok technológiai újítás, játékok, közösségi oldalak, bulvárszemét, stb... Csakhogy ezeket nem a mai fiatalok alkották meg, ezen is el lehetne gondolkodni ;)
2015. máj. 2. 16:21
13/15 anonim válasza:
11-es vagyok. Nos hát örülök hogy érted miről papoltam. De az a baj hogy 19 szemmel látom ezt, akkor mégis a többi miért nem? Meg melyik szülő vetemedik, jobban mondva miért vetemedik arra, hogy 3-éves gyereknek tabletet vesz. A gyerek játszik míg ő facebookozik. Én a gyerekemmel szeretnék lemenni a játszótérre, a parkba. Nem egy vacakot nyomogatni.
2015. máj. 2. 19:12
14/15 FüligJimmy88 válasza:
Ez azért van, mert te a kivételhez tartozol, aki gyengíti a szabályzatot. Nemrég meg még a TV volt a mumus az öregek szemében. Persze, mert az ő korukban még nem nagyon voltak ilyen ketyerék, kénytelenek voltak feltalálni magukat. Az meg egy viszonylag általános emberi tulajdonság, hogy az ember igyekszik könnyíteni az életén. Na már most: ha ott van a kezében egy füzet méretű valami, amivel tud játszani, olvasni, másokkal beszélni, akkor miért menjen el focizni, könyvtárba vagy társaságba? Azt meg, hogy közben kisüti az agyát, észre sem veszi... És persze még jó reklámot is csinálnak neki, mert egy páran rojtosra keresik vele magukat...
2015. máj. 3. 14:47
15/15 anonim válasza:
Ne általánosíts! Én is fiatal vagyok de valamilyen csoda folytán futok,boxolok,biciklizek és versenyszerűen focizok. Félreértés ne essék nem utálom a technológiát mert én is napi szinten használom, de sosem ez volt az első.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!