Ijesztő, bérgyilkos kinézetem van? (képpel)
Egyáltalán nem ijesztő, inkább ilyen kis népszerűtlen vagy kicsit elveszett s útkereső kölyök kinézet, persze ez rossz kép, nem akarok én semmi rosszat írni az arcodról, de ez az arckifejezés elég kis snassz ezzel a nem ijesztő ifjú fejjel.
Én nem ijednék meg, az tuti. Előbb jelennének meg a nemlétező anyai érzéseim. S lecsavarnám a személyiségemet, hogy ne ijedjen meg tőlem, nem vagyok könnyű eset. Aztán persze nagy ívben félreismerhetném, de így erről a képről ez jön le.
a rab ruha mintája hasonlít a kapucnisod mintájához amúgy.
és egy prédára jobban hasonlítasz mint a ragadozóra,tehát a válasz a nem.
engem a sógoromra emlékeztetsz.
mindig rá kell szólnom,hogy szólaljon már meg társaságban ne üljön mint egy kuka és köszönjön ha bemegyünk valahová.
ilyesmi korabeli gyerek ő is.
OFF
"Egyébként nem szeretek nonszensz mosolyogni
nonszensz= értelmetlen
És ezt akartam kifejezni...."
Nem, nem azt jelenti hogy "értelmetlen".
Hanem azt jelenti, hogy értelmetlenSÉG, lehetetlenSÉG.
Tehát akkor ismét: így, melléknévként nem használható a "nonszensz" szó, érted? Főnévként használható. Példa:
"Kacsacsőrű emlős? Ez az állat egy biológiai nonszensz. Nem is szabadna léteznie."
Vagy:
"Ez az ügy jogi nonszensz, a feljelentés minden alapot nélkülöz."
Érted?
Mi alapján hasonlítod magad a bérgyilkosokhoz? Láttál már igazit?
Lehet adótanácsadó, mérnök vagy ápoló kinézeted van.
Nem.
Kis mosollyal még szimpatikus is leszel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!