Ha egy 55kg-os ember 2hetig nem eszik semmit, es minden nap sportol, mennyit fog fogyni?
Hany kgot fog fogyni az illeto?nemtol fuggetlenul.
Szimpla kerdes,nem miattam kerdeztem
Éhen fog halni. És sportolás közben végelgyengül.
Amúgy meg ha eszik továbbra is ahogy eddig, vagy nem sokat módosítva azon, viszont mindennap sportol, akkor feltehetően az lesz, hogy:
-Alakját tekintve karcsúsodik, formásabb lesz, pl. nagynak fogja érezni az eddigi nadrágjait...
- Súlyát tekintve pedig vagy nem változik, vagy talán 1-2 kilóval kevesebb lesz, de igazából ha rendszeres sportba kezd, akkor néhány hónap után inkább több lesz a súlya pár kilóval!
...
Merthogy izmosodik, a zsír meg szépen eltűnik... (Ami zsír persze nem sok, hisz 55 kilós embernél nem sok..., épp ezért nem is számíthat nagyon súlycsökkenésre...)
(A magasságát sem ártana tudni, mondjuk. 160-170 centi között az lehet, amit írtam...)
"Éhen fog halni. És sportolás közben végelgyengül."
Ha feltételezzük, hogy az illető nem kórosan sovány tehát kb. 160-170 centi magas, akkor egy hónap minimum kell az éhhalálhoz, amíg teljesen lebontja az izmait, de inkább kettő. Sportolni viszont nem lesz ereje.
"55 kiló?! ennyivel születtem! XD"
És mellé primitív, ostoba tahóként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!