Feministák vagy akik annak gondolják magukat:önök egyet értenek ezen gondolatokkal?
"7: Akkor sem érthetô. Ha egy férfi bántott valakit, attól miért kell utálja a világ összes férfiját. "
Valóban nem, én csak azt mondtam, akkor megérteném. És szerintem abban az esetben nem is egy brit vagy egy francia férfire gondolna, feltételezem viszonylag ritkán jár külföldön.
A feminizmus egy beteg eszme, már az alapjaiban is. Azért tudott ilyen sikeres lenni mert a férfiakkal szemben nincs semmiféle társadalmi tolerancia, közöttük sincs összetartás. A harcmezőkön született bajtársiasság is csak a nők védelméről szól, nem mondjuk például a férfiak közös saját érdekvédelméről.
A mondatokban pedig felesleges kételkedni amikor a mai feminizmusból is pont ez a beteges gyűlölet jön át, lásd Femen, vagy akár a tucatnyi hasonló feminista szerveződés.
"háztartásbeli :)."
Köszi, nem értettem. :)
# 16
Tévedés.
A feminizmusnak az ellenpárja papíron a férfijogi mozgalom lenne. A jobboldaliságnak, a baloldaliság, az antiszemitizmusnak a filoszemitizmus, a kereszténységnek meg az ateizmus.
Csak, hogy míg a feminizmus évszázadok óta egy teljesen mainstream, a politikát, és a közéletet befolyásoló ideológia, addig a férfijogi mozgalmak, ahol éppen vannak ott is csekély lehetőségekkel, és mozgástérrel rendelkeznek. A norvég alap például 90%-ban feminista szervezeteket pénzel nálunk, de a médiai is folyamosan a feministák hazug témáit fújja. Mint, azt ahogy mondtam, ha a férfiak össze is fogtak valaha a történelem során, akkor se magukért, hanem a nőkért tették. Pedig minden mutató azt igazolja, hogy a heteroszexuális férfiak a legvédtelenebbek, de a társadalom alapvetően nőközpontú, és nem akarja meghallani ezeket a hangokat.
Jelenleg a feminizmus leginkább a nácizmushoz hasonlítható, kezdve a kizárólag numerus clausushoz hasonlítható a női kvótától, az ostoba üvegplafon elméletükkel, a levágott herékkel hergelő betegesen férfigyűlölő Femenig, amely nyíltan Európa központjában, Párizsban működhet, hirdetheti beteges nézeteit, "akciókat" szervezhet úgy, hogy a rendőrség nem tesz ellenük semmit, hiszen úgy látszik a nemi sovinizmus, gyűlöletkeltés akkor teljességgel elfogadott, ha azt a férfiak ellen teszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!