Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Nektek melyik név tetszik...

Nektek melyik név tetszik ezek közül a legjobban:Mirella, Gréta, Borbála, Dominika, Leila, Dorina, Viola, Klaudia, Nóra, Anna?

Figyelt kérdés
Megköszönném ha mondanátok róla véleményt is,hogy melyik miért nem tetszik vagy tetszik!:)

2015. ápr. 23. 19:39
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a Mirella és a Leila tetszik. Szép a csengésük és különlegesek. :)
2015. ápr. 23. 21:02
 12/28 anonim válasza:
100%
A Klaudia, szerintem iszonyat kulonleges, raadasul becezheted ahogy akarod:) a Leila is gyonyoru, az is nagyon kulonleges, de nincs sok becezhetosege:/ a Mirella nevnek nekem a becezese tetszik, egyszeru, es vidam:) Miri:) (ekezetmentes telo boucsi)
2015. ápr. 23. 21:23
 13/28 anonim ***** válasza:
100%

A Viola az egyik kedvenc nevem. Nem túlzottan tucat, nem túl "csicsás", szép a hangzása. A Borbála a másik kedvenc nevem a felhozatalból, szeretem, hogy egy klasszikusabb, de közben jó értelemben nagyon érdekes hangzású név. A Nóra és az Anna elegáns, klasszikus nevek. A Gréta sem rossz. A Mirella is szép, de vhogy nekem itt nem mindegy, milyen személyhez társul, mert egy duci vagy trampli emberhez nagyon fura lenne - számomra.

A Leila nekem túl arabos magyar embernek, főleg magyaros vezetéknévhez. A Dorina, Klaudia, Dominika nekem tipikus tucat divatnevek, amiket az ilyen "amerikamániás meg trendmániás trendi csajszi vagyok, de ha Dzsenifernek nevezném a gyerekem, akkor kiröhögnének" típusú emberek adnak a gyerekeiknek.

2015. ápr. 23. 21:47
 14/28 anonim ***** válasza:
100%
Dorina és a Nóra tetszik ezek közül.
2015. ápr. 24. 08:32
 15/28 anonim ***** válasza:
75%

Nekem a két kedvencem a Nóra és a Dominika.

Nóra olyan kedves, letisztult név, Dominika szép különleges név.

Anna is szép, de nekem már azért nem tettszik, mert nagyon sok gyereket hívnak mostanában így. Névként erős, akaratos kislány jut eszembe róla.

A többi tettszik.

2015. ápr. 24. 09:56
 16/28 anonim ***** válasza:
72%
15-ös vagyok, elírtam, a többi nem tettszik.
2015. ápr. 24. 09:56
 17/28 anonim ***** válasza:
100%

A Viola, a Nóra és Borbála, meg a Gréta.

Annával Dunát lehet rekeszteni manapság, a Mirella, Dominika, Leila, Klaudia, Dorina meg olyan ... á, közönségesek. A nyolcvanas években ez volt a Melinda és Anita, a kilencveneseben a Zsanett, a kétezresekben meg ezek, kiegészítve a Jázminnal.

2015. ápr. 24. 10:26
 18/28 A kérdező kommentje:

De azért szerintem jó dolog,hogy ennyi különleges nevű lány van egy osztályban ^^

Én vagyok a közönséges nevű..:D

2015. ápr. 24. 15:25
 19/28 anonim ***** válasza:
100%
Mindegyik szép szerintem. De ezek közül egyiket se választanám a saját gyerekemnek. Ettől függetlenül nekem tetszik, hogy egyre többféle név adható, és élnek is vele a szülők. A világ attól színes, hogy nem fekete-fehér. :)
2015. ápr. 24. 17:42
 20/28 anonim ***** válasza:
76%

Anna, Gréta, Nóra tetszenek (ebben a sorrendben)

Dominika, Borbála, Viola, Klaudia, Dorina (futottak még kategória)

Mirella, Leila (egyáltalán nem tetszenek)

2015. ápr. 26. 16:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!