Baráti társaságon belül megszólnátok?
A kedves párom, roma származású lány.Apja roma.
Nagyon kedves, rendezett, tanult családból származik. Magasabb iskolai végzettsége van mint nekem.
A szüleivel nagyon jó a viszonyom, nem is tartják a kapcsolatot a családjuk nagy részével.
Apjával nagyon sokat beszélgettünk erről, hogy miért is szakította meg a kapcsolatot velük.
Viszont múltkor az egyik haver barátom meg jegyezte, hogy milyen származású.
Meg védtem a párom de elszomorított, hogy csak egy tény alapján így elítélte.
En utalom a ciganyokat (hihetetlen mennyisegu rossz tapasztalat elso kezbol, legalabb fel oldalt venne igenybe h mit tettek anno a csaladommal, velem a tesommal). A legjobb baratnom ferjhez ment egy cigany pasihoz, aki dolgozik, eltartja a csaladjat szoval erre mondjak, hogy "jo cigany".
Mivel a legjobb baratnom igy nem beszelunk a srac szarmazasarol, mikozben a baratnom hata mogott megcsalja, drogozik velem is kikezdett...sorolhatnam.
A baratod helyeben elfogadnam h a lany cigany, meg azt is hogy jo ember de soha semmilyen korulmenyek kozott nem biznek a lanyban.
Meg almomban sem.
Dehogy szólnám meg,nem az érdekel engem,hogy kinek milyen színű a bőre,hanem,hogy hogyan viselkedik,miről beszél és hogyan ítéli meg a világot.Ha rasszista,és ez lejön,akkor rögtön nem barátkozok vele,mert akkor az nem csak a cigányokat meg nem csak a négereket ítéli el,hanem valószínűleg mindenkit,és érdekember.
Az ilyenek egyébként érdekemberek.
Köszönöm mindenkinek.
Ezek után természetesen nem nevezhető baratnak ő és nem is szándékozom vele többet beszélni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!