Hogy lehetne vissza csinálni?
Ha ráfogsz valakire egy pisztolyt és meghúzod a ravaszt és az illető meghal akkor azt hogy akarod vissza csinálni ?
Legalább olyan képtelenség mintha valamit megtudsz és aztán nem akarod tudni.
Ha ennyi idős korodra nem érdekel a szex az teljesen rendben van és foglalkozz mással.
Olyasmivel amiben kedvedet leled.
Ha valamit nem akarsz akkor mindig abból lesz több azért mert azzal foglalkozol.
Tehát mondjuk azt mondom hogy ne gondolj egy elefántra és neked már meg is jelent az elefánt a buksidban.
Ha valamivel nem akarsz foglalkozni akkor hiába mondogatod hogy nem akarom a szexet nem akarom a szexet akkor még mindig csak a szex körül forogsz.
Tehát a megoldás az hogy valamit tegyél a helyére amivel szivesen foglalkozol.
Köszi én inkább a gyerekkorom élném mert 13 évesen még azt kéne sőt!!!!
Szerintem ezzel 16-17 éves korba lenne jo foglalkozni mert akkor már nem olyan gyerek az ember.de ennyi idősen szégyen!!
Nekem nem olyan a mentalitásom.Szerintem egy 13 évesnek gyereknek kell lenni mint ahogy volt règen..a 13 évesek most furcsák de ezt sokan mondják..az osztàlyomba egy csomoan élnek ennyi idősen szexuális életet és érted mindent tudnak rola ezmi?????tul nagynak képzelik magukat miközben gyerekek !!!!!
Persze az nem gond ha azt képzeli pl hogy van egy barátja akivel NEM etyepetye megy az ráér 17-18 éves korban....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!