Szerintetek ez normális, vagy pszihológiai eset?
Elolvastam a Harry Potter című sorozatot, és nagyon tetszett. Aztán megin elolvastam. Aztán megnéztem a filmet. A történetbe annyira beleéltem magam, hogy most ott tartok, hogy este órákig tudok sírni amiért én nem ebben a világban élek.Egyszerűen hiányoznak a szereplők, és egész nap róluk gondolkozom.
Kérlek segítsetek!!!
még ott a hangoskönyv is ne felejtsd el:)
mind a 7et felmondták magyarul.
az esti sírás előtt berakod,aztán 10 perc múlva már alszol is.
amúgy nem vagy egyedi eset pszichológusok is elemezték a jelenséget és hogy miért vált ki ilyen szintű függőséget.
a megfejtés az,hogy
1.a szereplők együtt vannak,együtt élnek ezért sosem magányosak.
2.mindig van valami dolguk,csinálnak valamit,van céljuk.
és ez a két dolog rengeteg ember életéből hiányzik.
Ha sírni nem is, de egy keserűség mindig bennem van: akár Harry Potter, akár Sherlock, bármi. Azt hiszem idáig a Trónok Harcában nem akartam csak lenni, mert ott mindenki meghal :D
Tök normális. Tényleg. Bár én nekem vannak céljaim és barátaim, egy fikcionális világhoz kötődni sokkal érdekesebb...
És ha csak a HP-ról beszélünk: a harmadik kötetet 22-szer olvastam, hol magyarul, hol angolul. Úgyhogy szerintem nem vagy elveszettebb lélek, mint én. :D (amúgy tényleg olvasd el angolul, nagyon jól fejleszti a nyelvérzéket)
15/L
Tök normál, én is sokszor kidobtam volna magam az ablakon.
Hej, hogy ők milyen szépen élnek amíg nekem se barátom se barátnőm se semmi élvezet.
Most már van célom, de elérhetetlen.
ilyen is van már,szerintem tök jó-
https://www.gyakorikerdesek.hu/szorakozas__egyeb-kerdesek__8..
Ezt a kérdést én tettem fel. Láthatod, hogy hasonló cipőbe járok 😂 miért lenne pszichológiai eset? És mostmár egyenesen sajnálom azokat az embereket, akik nem rajonganak semmiért, nincs hová menekülniük. Én elképzelni sem tudom az életemet HP nélkül, pedig még csak három éve ismerem. Ha szomorú vagyok, belépek pottermore - ra, elolvasom újra az egyik könyvet, megnézem a filmet, és viszlát valóság😂 Fanfictiont is olvashatsz bármilyen témában, a Merengő nevű oldalon. Harry/Ginny, Ron/Hermione, Weasley ikrek élete, a nem létező, de nagyon népszerű Dramione (kedvencem😂), Piton, Draco, Albus, Rose és Scorpius generáció... Minden. Még ha nem is kapod vissza a Rowling - féle zsenialitást, kicsit belecsöppenhetsz a vilagba. :)
Az arany trió csata utáni etét tökéletesen bemutatja a Numergard trilógia. Szintén Nem olyan zseni, mint Rowling nénié, de messze a legjobb FF. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!